Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Junius közepén lesz testnevelé...

Junius közepén lesz testnevelésből felvételi mentőtiszti suliba, többek között lesz úszás is. Érdemes eljárnom párszor úszni még addig? Ha igen, akkor várom a további tanácsokat is.

Figyelt kérdés

Olyan lesz, h 25 m-es medencében, de 100 m-t kell úszni,2 fajta úszással, tehát, h az első 50 m-t mondjuk gyorsususzassal, a második 50 m -t pedig melluszassal. Itt az lenne a kérdésem, hogy melyikkel érdemesebb kezdeni? A mell vagy a gyorsuszassal?

A válaszokat előre is köszönöm, még az is jo lenne, ha fel tudnám venni valakivel a kapcsolatot, aki tapasztalt ezen a téren, aki már évek óta jár úszni, esetleg e-mailben is.

20éves, lány vagyok :)

2011. márc. 4. 16:28
 1/5 anonim válasza:
minden képpen a mell úszással mert abba nem fáradsz ki annyira mint a gyors-ban
2011. márc. 6. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. márc. 7. 11:57
 3/5 anonim válasza:

Szerintem is menj úszni mert segít a felkészülásben .Az időt is mérik. Az egyik alkalommal mell majd gyors...

A futás ,ugrókötelezés is jó eddzésnek ,állóképesség javítás

2011. márc. 9. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el legalább néhányszor úszni, és ha tudod, mérd is meg, mire vagy képes. Tudd meg, milyen hosszú a medence (ezt bármelyik helyi embertől megtudod szerintem), és ahhoz képest számold az időt.
2011. márc. 9. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van teljes mértékben, köszi a válaszokat :)
2011. márc. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!