Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A heti két alkalommal végzett...

A heti két alkalommal végzett intenzív (1-1.5órás) úszás milyen eredményekkel járhat?

Figyelt kérdés
Elsősorban fogyásra gondolok.
2009. jan. 19. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Leginkább hízlal :) És ez nem vicc. Vékony úszót nem igazán látni :) De ha a vízilabda-csapatot megnézed, ők sem épp a sukárságról híresek.

Az úszással egy nagyon nagy baj van, roppant éhes leszel utána. Ha azt meg bírod állni, hogy úszás után NEM eszel, akkor sem fogyni, hanem "szálkásítani" fogod magad, azaz súlyban nem igazán leszel könnyebb, max. izmosabb.

2009. jan. 19. 21:14
 2/6 anonim válasza:
Izmosít, nem hízlal... Nem láttam még hájas úszót, de izmosat igen.
2009. jan. 19. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Edzés után nem enni meg legnagyobb hülyeség, mivel akkor a legkisebb az esélye, hogy zsírba menjen.
2009. jan. 19. 22:19
 4/6 anonim válasza:
Úszás után nem csak azért hülyeség nem enni, hanem azért is, mert sportolás, intenzív mozgás hatására a vércukorszinted alacsonyabb lesz, leesik, attól függően, mennyire volt intenzív a mozgás, bizonyos szint alá nem szabad, hogy essen, mert abból baj lehet, és evéssel lehet ilyenkor stabilizálni, sőt, kell is.
2009. jan. 19. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Méghogy az úszás hízlal! De hülye itt valaki.
2009. jan. 22. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
én mikor ennyit jártam úszni mint a kérdező akkor sikerült fogynom.
2009. febr. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!