Hogyan menthetem fel magam az úszás alól?
Figyelt kérdés
Középiskolába járok, és az úszást a tornatanár kötelezővé tette. Nos, a házirendben ezt a bejegyzést nem találom... Azért iratkoztam informatikai iskolába, hogy ezt elkerüljem. Ki nem állhatom az úszást. Egyszerűen vízfóbiám van. Miest víz alá kerülök bepánikolok. Mi a teendő hogy ezt elkerüljem, hogyan menthetem fel magam ez alól, kihez fordulhatok. Természetesen tisztába vagyok vele hogy az úszás egészséges sport, de ez van, nemszeretem. Ki mit...2010. dec. 8. 21:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem a szüleiddel menj be az igazgatóhoz, aztán majd ő elintézi... ilyen nincs, hogy kötelező az úszás... max sporttagozatosoknak
2/7 anonim válasza:
Simán lehet kötelező, és szerencsére sok helyen az is. (sulimban is az volt) Egyszer úgyis muszáj lesz megtanulnod úszni, meg kéne beszélned a tanárral, hogy neked speciális feladatokat adjon. Először csak bemész, kapaszkodsz, lubickolsz egy kicsit, mint a kádban, aztán szép fokozatosan. Csak látott már ilyet, szerintem tud egy-két módszert.
3/7 anonim válasza:
elmész pszichiátriára, és kérsz egy igazolást, hogy hidrofóbiás vagy. Mivel emiatt képes vagy ide írni, valszeg az is vagy.
4/7 Lewad válasza:
Háziorvostól kérdezd meg, hogy miben tud segíteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, debreceni vagyok. Miért? :)
2010. dec. 22. 11:43
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy trükköm: ha megkérdezi, hogy hol az igazolásom, elkezdek kutakodni a táskámban hogy pedig itt van, és akkor az mondja h mindegy, elhiszi, beír igazoltnak.
Amúgy is beteg vagy, szóval jogos. Elmész orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!