Lehet belőllem profi úszó? Többi lent.
Szerintem lehet
látszik, hogy elszánt vagy csak így tovább!!
Az eredményeidből világosan látszik, hogy a tehetséged - ami nagyon fontos minden sportban, de az úszásban különösen - nagyon is megvan, abból pedig, hogy mennyi energiát vagy hajlandó áldozni rá, látszik, hogy a kitartásod is megfelelő. Innen már csak az kell, hogy a lelkesedésed végig megmaradjon, és nagyon keményen dolgozz. Elég hittel és akarattal minden megvalósítható, különösen Neked, akinek ilyen jók a képességei!
Igen, lehet belőled profi úszó, csak akarnod kell!
Hajrá, sok sikert kívánok Neked!
Azért vitáznék az előző válaszadóval. Az más kérdés, hogy - legnagyobb valószínűséggel - Michael Phelps a legújabb, kimutathatatlan doppingszerek segítségével egész hosszokkal győzött Cseh Laci előtt, de elég feltűnő volt, hogy mindig, vasbeton módon ez volt az eredmény: Cseh a tehetségével és a felkészültségével második, Phelps sok munkával de ugyanakkor pluszban csalással méterekkel Cseh előtt első. Nagy valószínűséggel a mi sportolóink is alkalmaznak valamilyen doppingot, ezt vitatom, ilyen elfogult nem vagyok. De azért bízzunk benne, hogy a mindig is kiválónak számító magyar sportot még ennyire nem tette tönkre a modern "olimpiaipar", hogy a kémcsövekben dőljön el a végeredmény.
Másfelől, még ha így is lenne, nyilván nem a kezdőket fogják doppingkúrára, hogy állatokat faragjanak belőlük, hanem azokat, akik már önerőből bizonyítottak, így végül is ugyanott vagyunk.
Stomp Dániel most én vitatkozom veled :D
ha valaki leússza cseh lacit az máris doppoingol? az nem lehet h neki éppen jobb napja volt lacinak meg rosszab (ha versenyszerüen sportolsz akk tudhatnád)
a másik meg biztos h vannak akik doppingolnak de nem mindenki és szerintem a magyar csapatból is TALÁN 1-2 ember
a kérdezőnek üzenem h ha továbbra is ilyen kitartással eddz akk meglehet az álma minden dopping és bármi szerek nélkül is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!