Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Lehet belőllem profi úszó?...

Lehet belőllem profi úszó? Többi lent.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,erősségem a hát és a gyorúszás.Hetente 7-szer járok úszni hétköznap 2,5-3 km-t úszok le,hétvégén pedik 5-6 km-t.Ezenkívül időm nagyrészét láberősítéssel töltöm.(2009. decemberében 37 másodpercet úsztam 50 gyorson,Ebben a hónapban pedig 29,64-et).előre is köszi a válaszokat.
2010. nov. 24. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet

látszik, hogy elszánt vagy csak így tovább!!

2010. nov. 24. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Az eredményeidből világosan látszik, hogy a tehetséged - ami nagyon fontos minden sportban, de az úszásban különösen - nagyon is megvan, abból pedig, hogy mennyi energiát vagy hajlandó áldozni rá, látszik, hogy a kitartásod is megfelelő. Innen már csak az kell, hogy a lelkesedésed végig megmaradjon, és nagyon keményen dolgozz. Elég hittel és akarattal minden megvalósítható, különösen Neked, akinek ilyen jók a képességei!

Igen, lehet belőled profi úszó, csak akarnod kell!

Hajrá, sok sikert kívánok Neked!

2010. nov. 25. 00:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. nov. 25. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
profi úszó alatt mit értesz? Profi úszó, aki mondjuk olimpián van. Sajnos ide az kell, hogy nagyon durván doppingolj és rengeteg pénz, orvosi háttér. Látszik, hogy elszánt vagy, de ide a tehetség és az akarat baromi kevés :(
2010. dec. 1. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért vitáznék az előző válaszadóval. Az más kérdés, hogy - legnagyobb valószínűséggel - Michael Phelps a legújabb, kimutathatatlan doppingszerek segítségével egész hosszokkal győzött Cseh Laci előtt, de elég feltűnő volt, hogy mindig, vasbeton módon ez volt az eredmény: Cseh a tehetségével és a felkészültségével második, Phelps sok munkával de ugyanakkor pluszban csalással méterekkel Cseh előtt első. Nagy valószínűséggel a mi sportolóink is alkalmaznak valamilyen doppingot, ezt vitatom, ilyen elfogult nem vagyok. De azért bízzunk benne, hogy a mindig is kiválónak számító magyar sportot még ennyire nem tette tönkre a modern "olimpiaipar", hogy a kémcsövekben dőljön el a végeredmény.

Másfelől, még ha így is lenne, nyilván nem a kezdőket fogják doppingkúrára, hogy állatokat faragjanak belőlük, hanem azokat, akik már önerőből bizonyítottak, így végül is ugyanott vagyunk.

2010. dec. 1. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
*ezt NEM vitatom
2010. dec. 1. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen sok mindenben igazad van, de azt meg kell értenetek, hogy ha önerőből eljutsz oda, hogy téged doppingolnak, akkor se lesz semmi. Azért nem, mert nekünk magyaroknak nincs pénzünk olyan doppingszerre, mint a nagy államoknak. A 2008-as Pekingi Olimpián Cseh Lacinak még sikerült (noha ő is doppingolt, de ez a követelmény és ezt el kell fogadnunk és ugyanúgy tisztelnünk őt!), de én biztos vagyok benne, hogy a Londoni olimpián már alig lesz magyar érem, mert a többi ország anyagilag sokkal magasabb szintet képvisel. Amiben lehet érmünk: vízilabda, kenu, női kajak. A többi ki van zárva, mert ez az a 3 sportág, amibe nem tesznek annyi pénzt külföldön, azért mert NEM NÉPSZERŰ. És ez csak egyre rosszabb lesz. Azért írom a kérdezőnek ezt a pár sort, hogy némileg átlássa ezt az élsport dolgot.
2010. dec. 20. 23:11
 8/8 anonim válasza:

Stomp Dániel most én vitatkozom veled :D

ha valaki leússza cseh lacit az máris doppoingol? az nem lehet h neki éppen jobb napja volt lacinak meg rosszab (ha versenyszerüen sportolsz akk tudhatnád)

a másik meg biztos h vannak akik doppingolnak de nem mindenki és szerintem a magyar csapatból is TALÁN 1-2 ember

a kérdezőnek üzenem h ha továbbra is ilyen kitartással eddz akk meglehet az álma minden dopping és bármi szerek nélkül is. ;)

2012. aug. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!