Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vennék pár dolgot pecázáshoz...

Vennék pár dolgot pecázáshoz (többi lent) (SÜRGÖS LÉCCI) szerintetek ez mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

akarok venni egy Goldstar pluto feeder botot, egy nyeletö fékes shimano orsóval,pár ólmot ami szerelékhez kell,horgokat hozzá,úszókat,és egy horgászládát,

ez így kb. mennyibe kerülne szerintetek?

2010. nov. 22. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan 40000 Ft nagyjából. Azok az orsók nagyon drágák, szerintem felesleges annyit kiadni egy orsóért. Na meg attól függ milyen horgászládát akarsz, milyen nagyot, hány fiókosat stb.
2010. nov. 22. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:

csak egy szerszámos ládát azt kész

de van olyan 5ezerért már jó orsók lehet hogy nem shimano

2010. nov. 22. 16:32
 3/6 anonim válasza:
Ha interneten próbálod beszerezni pl: haldorádó-n akkor szerintem 30000-ből is kijöhet mert ugye a feeder bot sem a legolcsóbb... Jó kapást..
2010. nov. 22. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen van 5ezerért is. Főleg ha még kezdő pecás vagy felesleges lenne tízezreket kiadni. Azt majd akkor amikor már nagyon benne vagy a témában, és tényleg van rá pénzed. De kezdésnek nagyon elég egy 10ezer forint alatti orsó is, az a bot jó amit írtál, a többi cucc meg pár ezerből kijön.
2010. nov. 22. 18:34
 5/6 A kérdező kommentje:

az szerintetek igaz hogy van 200.000ft-s orsó is?

haldorado.hun láttam nem csak elirták?

2010. nov. 23. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy van! és még van aki meg is veszi! én ki nem adnék annyi pénzt érte, még ha a lottón nyernék és nem tudnék mit csinálni annyi pénzel még akkor sem vennék olyat :)
2010. nov. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!