Mennyire jó minőségűek a by Döme feeder botok és orsók?

Nem próbáltam még de nyilván egy erre szakosodott cég gyártja és rá rakják a matricák.
Egyébként havernak van nem panaszkodik rá és ár érték arányban is elfogadható.

Nevis orsót ne vegyél, nagyon gyenge anyagból vannak, azt tudomásul kell venni hogy az olcsó,
/ persze ez is egyén függő kinek mi az olcsó vagy drága/
az nem igazán minőségi!

3
Hobbihorgászoknak az is megfelel. Semmivel nem rosszabb mint a hasonló árú márkás orsók. Sőt!

Nyilván Dömének rengeteg terméke van. A maga kategóriájában egyik sem szupersztár, de nem is bóvli. Árban viszont szinte mindig túlárazott.
Nekem van pl Big River feeder, minden méret. A bot 100%-ban, a legutolsó lakkrétegig megegyezik a Feeder Competition No Limit River feederrel. A 360-as FC 19.900 a Döme pedig 37.990. És mondom, egy az egyben ugyan az, csak nem "by döme" van rászitálva hanem "by Carpzoom".
Az "új black edition" orsót is megtaláltuk Alin, 39e helyett 17e-ért.
De vannak amúgy pozitív csalódások is, pl. 4 db Gold series orsóm is van tőlük, ami viszont bőven megéri az árát, mert jó cucc, nem túlárazott.
Összességében vegyes a felhozatal, van amit érdemes tőle venni, pl. az olcsóbb orsóit ahogy már írták Nevis márkával is megkapod olcsóbban, max 1-2 csapágy lesz a különbség de az garantáltan olyan helyen lesz ahol nem számít, hogy van-e...
A prémium botjai meg - szerintem - nem versenyképesek, azok árában kapni sokkal jobb, megbízhatóbb és szervízháttérrel rendelkező márkát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!