Ma már a horgászat, csak is a sok pénzről szól. Horgászboltba a készlet háromnegyed része, lehúzásról szól. A magántavak pénzről, nagyon sok pénzről szól. Mondom úgy, hogy 50 évig horgásztam és 15 évig vezettem horgászboltot. Mára, mint nyugdíjas, saját tavacskámba horgászok, de inkább tokféléket nevelgetek.
okt. 9. 16:10
4/10 anonim válasza:
Ha egy tóparton bot mellett üldögélve b*szol be, akkor egy elismerésre méltó horgász vagy.
Ha otthon egyedül b*szol be, akkor egy köcsög alkoholista vagy.
okt. 9. 16:25
5/10 anonim válasza:
A férfiaknak ez az egyetlen kifogása hogy kicsit egyedül lehessen a házisárkány meg a visítozó puják nélkül.
okt. 9. 19:36
6/10 A kérdező kommentje:
"Ma már a horgászat, csak is a sok pénzről szól. Horgászboltba a készlet háromnegyed része, lehúzásról szól. A magántavak pénzről, nagyon sok pénzről szól. Mondom úgy, hogy 50 évig horgásztam és 15 évig vezettem horgászboltot. Mára, mint nyugdíjas, saját tavacskámba horgászok, de inkább tokféléket nevelgetek."
Elég sokan űzik. Az ilyet "fel szokták karolni" a politikusok.
Mit lehetne fejleszteni? Állítólag kevés a horgásztó.
okt. 9. 19:43
7/10 anonim válasza:
Egy hobbi, ennyi. Akik horgásznak, szeretik csinálni.
okt. 9. 22:17
8/10 anonim válasza:
Addig sem kell otthon lenni.
okt. 10. 09:48
9/10 anonim válasza:
Amióta ennyire könnyű beszerezni a távolkeleti horgász árucikkeket azóta jóval olcsóbb hobbi lett. Én a Dunára járok, szerintem a vadvíz szeszélye és varázsa mindig tud valami újat adni. Az ember kint van a kristálytiszta levegőn... Szeretek halat fogni, szeretem azt megenni, szeretek a párommal, a kutyámmal, a barátaimmal horgászni. De egyedül is örömmel vagyok kint a gondolataimmal. Néha sütögetünk is mellé. Ehhez nem kell trógernek vagy alkoholistának lenni.
okt. 15. 12:36
10/10 anonim válasza:
Kb az amit az előző írt.
Mára a horgászatból is divatot csináltak, ahol az elsődleges szempont az emberek lehúzása. Ezért sem szimpatikus számomra egyetlen bojlis "magántó"sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!