Az ánizs jó illatosító horgászat szempontjából? Tapasztalt horgászok?
Figyelt kérdés
aug. 27. 17:52
1/8 anonim válasza:
Van olyan víz ahol bevált és van ahol nem annyira! ánizsos kukoricával sok kárászt fogtam holtágon ponty is felveszi és sajna a törpeharcsa is.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen a törpe harcsa ellen nincs orvosság! Dunai horgász vagyok a kihívás miatt! Köszi a választ!
aug. 27. 20:09
3/8 anonim válasza:
Régebben nagyon ment most sokszor inkább az édes íz amiből széles a választék és ezt veszik.
4/8 anonim válasza:
Ha fogsz vele akkor jó, ha nem fogsz akkor nem jó.
Ha van hal, bármivel is fogsz, ha nincs, bármivel se fogsz.
Ennyike.
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be az ánizsos popup. Pedig próbáltam hidegben, melegben.
6/8 Senior Séf válasza:
Jobban szeretem a fermentált (4 napos) kukoricát. A ponty jön rá, mint a veszedelem, a törpék viszont békén hagyják.
7/8 anonim válasza:
Több éve hűvösebb Dunán kapós volt. Most nekem is az édesebb mangósabb ananászosabb citromsárgás narancssárgás dolgok jöttök voltak eredményesebbek.
8/8 anonim válasza:
Az illatosítókat emberek találják ki, olyan illatokkal, amik az embernek kellmesek. Csakhogy a hal az hal,az ember meg ember. Én pl meg nem enném a gilisztát, vagy hasonló undormányokat, a pontymeg imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!