Lehetséges lenne ez? Kajakkal kapcsolatos. Többi lennt
19 éves vagyok el akarok kezdeni jövőre kajakozni versenyszerűen, de anyum aztmondja hogy lehetetlen mert meló mellett nem fogom tudni megoldani az edzéseket, mert vagy ez vagy az, szerinte csak akkor lehet ha diák vagyok mert akkor ugye délután ráérek, vagyha m
ár annyira jólmegy h azért fizetnek...
Jelenleg így melózok 12 órázok 6-6 ig 3 nap nappal 3 pihi 3 nappal 3 pihi 3 éjjel 3 pihi 3 éjjel 3 pihi, pl ez mellett hogy lehetne megoldani?
Helló!
A kajak nagyon jó sport sok sikert a kereséshez.Tényleg kicsit öreg vagy már , profi már biztos nem lesz belőled. Próbálj egy szabadidős egyesületet keresni ahova ha fizeted a tagdíjat akármikor lemehetsz és edzhetsz. Én 16 évesen kezdtem el mondom kicsit lejárogatok utánna nagyon megszerettem én amikor csak tudok edzek az egyesület versenyzőivel profi már én se leszek de másfél év után szabadidős versenyeken már indultam és eredményeket is értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!