Tavi keszegezéssel, pontyozással kapcsolatos tippeket? Nyáron milyen ízre/színre buknak jobban az említett halak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 15:36
1/3 anonim válasza:
Színnel kapcsolatban az a legjobb, nekem legalábbis ez vált be, hogy szedsz egy kis iszapot, földet, vagy ami épp a tó fenekén található, az van nagyjából a part közeli részeken is, na azt fogod, és valamennyit belekeversz az etetőanyagba. Mert nem szeretik a halak az esetleges rikító szineket, ami az etetőanyagokban néha van. Íz pedig a tótól függ, és a halak kedvétől. Nagy melegben inkább édes, eper, pl Balatonon tuti a pörkölt ízesítés, ha keszegre mész, ezen belül dévérre, akkor mindenképp fahéj.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :))
2010. aug. 7. 11:06
3/3 anonim válasza:
Én eper izesítésü kukoricával fogom a 2-3kilós pontyjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!