Uszodába mi az elfogadott fiuknál?
Figyelt kérdés
Szoval van ilyen közös férfi öltöző meg vannak fülkék amik zárhatoak és kb 1 személyesek. Nekem ez utobbi jobban tetszik de nem akarok kilogni sorbol!!jan. 24. 17:39
1/9 anonim válasza:
Vetkőzz le előttük, nem lesz merevedésed. Kisebb a méreted?
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan öltözhetsz mások előtt, senkit nem szokott érdekelni más nemi szerve. Jópár éve járok úszni, úgyhogy tudom.
3/9 anonim válasza:
Szerintem elég ritka, hogy fülkék lennének. Ha vannak is, akkor az a sportolóknak van fenntartva.
4/9 anonim válasza:
Nálunk egyszerre van edzés több korosztálynak meg felnőtteknel is látogatható közbe az uszoda
Senki nem szégyenlősködik szinte
5/9 anonim válasza:
Senkit nem fog zavarni az se, ha a z öltözőben véletlen feláll. Van ilyen.
6/9 anonim válasza:
Ha egyedül jársz majd úszni, nem tudsz kilógni a sorból, ha meg az osztállyal vagy csapattal mégy, akkor öltözz ott, ahol a többiek! Abban az uszodában, ahova én járok, csak közös öltöző van, nincsenek külön kabinok, mégis jól megfér mindenki a szekrények előtti padoknál öltözve az 5 évestől a 90 évesig. (Egyébként az úszók, búvárok és vízilabdások is ugyanott öltöznek át és zuhanyoznak le.)
7/9 anonim válasza:
Én nem szeretek mások előtt meztelenkedni, ha van fülke megyek oda, ha nincs akkor próbálom minimálisra csökkenteni a meztelekedést. Ha van a felső elég hosszú az is jó, amúgy meg törölköző körém és megoldom.
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan oltozz at mas ferfiak elott nem ciki en is jarok uszni es kozos zuhi van esott vokt hogx fel allt de nem letz problema az se ne felj
9/9 anonim válasza:
Nem minden uszoda egyforma. Van, ahol nincs is kabin. De ha van kabin és használni szeretnéd az miért lógnál ki a sorból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!