10 fokban de szélcsendben lehet úszni egy keveset folyóba?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 19:06
1/8 anonim válasza:
ha edzésben vagy ilyen hideg vízben...
2/8 anonim válasza:
Persze, de szélben is lehet. A hidegtől begörcsölhetnek az izmaid, szóval óvatosan érdemes elkezdeni.
3/8 anonim válasza:
Amíg a jég nem akadályoz úszhatsz de ez a felkészültségeden múlik. Nagyon nem játék!
4/8 anonim válasza:
Felkészülten, orvosi, hozzáértő felügyelet mellett.
De nem annyira jó ötlet, mert percek alatt ki lehet hűlni!
5/8 Paczalos István válasza:
Schirilla György még a jégzajlásos Dunát is átúszta. Viszont ő erre direkt készült, és orvosi team volt készenlétben mellette, ha valami baj van, közbe tudjanak avatkozni.
6/8 anonim válasza:
Egy keveset lehet, csak utána elmerülsz.
7/8 anonim válasza:
Én szoktam hideg vízben merülni, néha úszom is egy kicsit. Tavaly volt, hogy jéghártya volt már a víz tetején, jó volt ahogy töröm magam előtt úszás közben. Ilyenkor 8-10 percet szoktam bent lenni, kb a fele úszás, jegesben csak 2-5 perc.
8/8 anonim válasza:
Ne játszatok a hideg vízzel... veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!