A halőr megbüntethet ha nincs nálam mérleg/mérőszalag?
Kérdező érdeklődj a helyi egyesületnél, most olvastam utána, nincs ilyen általános szabályzás.
Bács-Kiskunban valóban van ilyen agymenés. Normáliséknál (pl. főváros dunai szakasza) csak a nagyhalas horgászoknál közelező a matrac.
Ha a helyieknél érdeklődsz, akkor nem ér csalódàs.
9
Igen töki lehetett ott 20 évvel ezelőtt fogni néhányat, de mivel minden évben kiszárad így nem nagyon van abban már semmi. De azért égesd még magad.
12 tessék, országos horgászrend
Most pedig mutasd légyszíves mutasd meg, hol van kötelező matracról szó benne. De mérőeszközt sen találok, bàr biztos nem tudok keresni.
"Az eltérő szabályokra jó példa, hogy míg a fővárosi Duna szakaszán például 2019-től várják el a halmatrac használatát – de csak a nagy testű halakra horgászóktól –, addig Hajdú-Bihar megyében csak a Látkép-víztározón kötelező. "
18 dehogynem, és nem kellett guglizni ugyanis nem messze laktam. Nyilván nem pisztrángoztam, csak mesterséges pisztrángos helyen villantóval, de érdekelt a téma.
Ha a guglira támaszkodnék, az jóval többet is említ, innen látszik, hogy csak most jöttél rá, hogy volt ilyen hely magyarországon.
Akkor volt víz bőven, amikor még ment bauxitbànya meg balinka.
Egyébként 1 évig tàrsadalmi munkàban halőr is voltam, de kb semmi jogkörünk nem volt, és nem jött be annyira, hogy tovább csinàljam.
Egy hibatásos halőrünk volt, neki volt több jogköre, mi max kérhettük a fogàsi naplót, kiírhattuk, hogy hol tart, ha meg nem adta, max hívhattunk rendőrt vagy a hivatàsost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!