Minek éljek? Gyűlölöm magam,ütöm, verem pofozom magam, jobb lenne ha megdöglenék, mindenkinek jobb lenne. Egyszer már kék zöldre vertem magam, és mérőszalaggal fujtogattam, amíg be nem lilult a fejem és nem kezdtem hátrafelé dőlni.
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 15:25
1/4 anonim válasza:
Huh, az komoly színpaletta. Ezt nevezik úgy, hogy "people of colour"
Na mindegy, szerintem valami elmedoki hatásköre ez az eset.
2/4 anonim válasza:
Mi a probléma? Amúgy én is régen ezt csináltam de szedek antidepresszánst. Persze az életem alig lett jobb.
3/4 A kérdező kommentje:
1-es, utánanéztem annak amit írtál, nincs valami magyar megfelelője ennek?
2-es, Nincs senkim. Szociális fóbiám van. Nem tudok konfliktust kezelni, mert lefagyok. Dühös vagyok. Stressz evő vagyok.
2021. nov. 1. 16:00
4/4 anonim válasza:
Kezeltesd magad. Kezdjed a háziorvossal, ő majd beutal megfelelő orvoshoz.
Mindent mondj el nekik, tiszta őszintén, mint ahogy leírtad, de azt is, ami jelen van, de nem írtad ide.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!