Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minek éljek? Gyűlölöm magam,üt...

Minek éljek? Gyűlölöm magam,ütöm, verem pofozom magam, jobb lenne ha megdöglenék, mindenkinek jobb lenne. Egyszer már kék zöldre vertem magam, és mérőszalaggal fujtogattam, amíg be nem lilult a fejem és nem kezdtem hátrafelé dőlni.

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Huh, az komoly színpaletta. Ezt nevezik úgy, hogy "people of colour"

Na mindegy, szerintem valami elmedoki hatásköre ez az eset.

2021. nov. 1. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma? Amúgy én is régen ezt csináltam de szedek antidepresszánst. Persze az életem alig lett jobb.
2021. nov. 1. 15:47
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es, utánanéztem annak amit írtál, nincs valami magyar megfelelője ennek?

2-es, Nincs senkim. Szociális fóbiám van. Nem tudok konfliktust kezelni, mert lefagyok. Dühös vagyok. Stressz evő vagyok.

2021. nov. 1. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Kezeltesd magad. Kezdjed a háziorvossal, ő majd beutal megfelelő orvoshoz.

Mindent mondj el nekik, tiszta őszintén, mint ahogy leírtad, de azt is, ami jelen van, de nem írtad ide.

Minden jót!

2021. nov. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!