Nagyon szőrös testtel ciki uszodába menni?
Figyelt kérdés
Kimondottan szőrös alkatú férfi vagyok és szeretnék elmenni úszás oktatásra, később uszodába járni. Mik a tapasztalataitok? Gondolom, nem én lennék az első, de azért érdekel.2022. júl. 17. 18:59
1/11 anonim válasza:
Szépségversenyre mész vagy uszodába? Sztem senkit nem izgat hogy szőrös e vagy sem a tested, de ha nagyon zavar, borotváld le
3/11 anonim válasza:
Akit az uszodában a szőröd érdekel, csak szőrözni akar.
4/11 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én még meg is csodálnálak, mert a szőrös pasikat szeretem 😊 Amúgy meg kit érdekel, hogy mások szerint mi ciki?
5/11 anonim válasza:
szted csak te leszel szőrös?
túlságosan baj van a fejedben...
6/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy baj lenne a fejemben, megkérdeztem a tapasztaltabbakat (és nálad fiam, egy fokkal értelmesebbeket). Baj van-e viszont annak a fejében, aki így válaszol?
2022. júl. 17. 21:50
7/11 anonim válasza:
ha te úgy érzed, hogy ciki, igenis, veled van a baj :)
8/11 anonim válasza:
Hiába várod másoktól választ, kb ugyanazt fogják mondani
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Miért lettek lepontozva a válaszadók?
2022. júl. 18. 00:17
10/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy szőrös, én is eléggé az vagyok, de nálam szőrösebbeket is láttam már az uszodában. Akinek az egész háta, válla is tiszta szőr, szinte haj szerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!