Szerintetek Milák Kristóf jól néz ki, helyes pasi?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 01:00
31/36 anonim válasza:
Az én PhD fokozatomat is lehet utánam csinálni. Vagy a készülő DSc-t. (Tudjátok is, mi az). Vagy esetleg megbukni nálam az egyetemen. Ha egyáltalán felvesznek ilyen selejteket, akik mindenkit csak semmibe vesznek, aztán kifog rajtuk egy PISA-teszt.
32/36 anonim válasza:
Elég gyenge érv meg sovány vigasz hogy a sok birka 4 évente szereti nezni őket :D
Úgy rajonganak azért az őstulokért, mintha minimum tenne bármit az országért, vagy épített volna egy új kórházat
Az hogy véletlen ő 0,5 másodperccel gyorsabban úszta le azt a szaros 200 pillangót, attól már úgy érzi magát mintha ő lenne kariko Katalin. Közben meg megszólal és hallod hogy az iq-ja 90 körül van.
Nevetséges ez a felszopás.
34/36 anonim válasza:
Kicsit balta feje van a gyereknek de biztos van aki szerint helyes. Ha általánossàgban nézzük akkor különösebben nem nevezhető annak.
35/36 anonim válasza:
Én nem ettem hogy őt hogy láthatja BÁRKI helyesnek...
az arca átlag alatti.
Attól hogy magas vki és sportoló az arca még nem lesz helyes.
Es igaz amit írnak, hogy a proli viselkedése még pluszban levon belőle
Nagyon ostoba ábrázata van.
Camille Lacourt. Na ő helyes. Ha már uszokról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!