Szerintetek Milák Kristóf jól néz ki, helyes pasi?
Dehát roma. Félig. Az apja az.
Szerintem leírtam hogy mi vele a gond.
"Ráadásul kiül a bamba képére a butaság.
Amikor megszólal elhalnak az agysejtjeim.
Az undorító modoráról meg a viselkedéséről már ne is beszéljünk."
+(Fél)roma.
Ez alapján kb. a korosztálya 20%-a ilyen.
Hát elég nagy baj az :D
Attól ő még nem lesz kevésbé rossz
Úszik 2 percet a vízben aztán úgy csinál mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.
Érettségin meg alig bírták átrugdosni(biztos infó)
Kösz, de én találtam magamnak értelmesebb és hasznosabb elfoglaltságot is annál, minthogy gyerekkorom óta faltól falig ússzak mint egy robot szolga hajnali 5kor.
Ezzel csak a birka embereket lehet megvenni hogy mekkora dolog hogy 2 perc alatt úszott 200 métert
27
Akkor minek foglalkozol vele, te nagyon értelmes?
Bírom ezt a “lehet utána csinálni” szöveget.
Ha az egész ország elkezdené “utánuk csinálni” és főállásszerűen sportolni, mit ennénk?? (a szó szoros és átvitt értelmében is)
Azt ezek a rajongók elfelejtik, hogy a többi dolgozó, adófizető polgár kegyéből élhetnek ezek a sportolók a hobbijuknak.
Ami ok, mert sok embernek örömet okoz 4-évente nézni őket. De ne keltsük már azt a látszatot, mintha ez valami extra értékes tevékenység lenne! Egy Milák nem tudná egy középiskolai irodalomtanár vagy egy villanyszerelo egyetlen napját sem “utána csinálni”, semmivel sem értékesebb ezeknél az embereknél. A versenysport egy a sok szakmunka közül, se nem kevesebb, se nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!