Ebben a ruhában jólenne elmennem evezni a Tiszára megfelelő lenne? 17 csaj
Trollkodsz?
Kisgatya, fehér póló!
Ne gondolj ilyeneket kérlek 3-aska
Én véleményeket vártam nem értelmetlenkedést
Nem, nem lesz jó. Besülsz a hosszú ujjuba is, anyagba is. Kényelmetlen ha pisilni kell. Nem.szellozik stb
Ahogy irja a 3mas. Valami rövid poliészter sportgatya, esetleg sima bikinialso, de akkor jo sok naptejjel. Felulre spagettipántos vilagos szinu pamut polo, lehetoleg nem feszulos
Ez most komoly? Ez a ruha úgy néz ki, mint amit tornászok szoktak hordani a bemutatókon és versenyeken.
Egyébként azt veszel fel, amit akarsz, de ne csodálkozz, ha furcsán néznek majd rád.
Leégés ellen jó, de ebbe belefogsz főni az is biztos. Nekem is van hasonló fürdőruhám én is UV védelem miatt vettem, de szinte meggyulladok benne ha nem vizezem be 20 percenként. Ha benne vagyok nyakig a vízbe akkor tökéletes meg utána is 20-30 percig ameddig meg nem száradok kellemes.
Egyébként egy sima tornadressz annyival jobb ennél hogy nincs benne plusz bélés és egy normális lycra dressz elég jól szellőzik abba is bele lehet dögleni de mégsem annyira, és vizesen pedig mint ha meztelen lennél. Nekem a fürdőrucimnak annyira vastag anyaga volt hogy szinte éreztem hogy van rajtam valami, bár könnyen mozogtam benne de zavaró volt.
9-es vagyok.
Egyébként meg azt viseld amit szeretnél és menj le szépen és próbáld ki, így tudni fogod hogy jó vagy sem. Ha megbámulnak ne foglalkozz vele úgy is megfognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!