Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen?
Szoval en egy 16 eves fiu vagyok, csajom is ennyi.
Nem talalkozunk sokszor, csak igy heti egyszer kb.
Ennek az en sajat fas*sagom az oka, hogy en csak akkor szeretnem, hogy lasson eloben, mikor megfelel a kinezetem onmagamnak, ez pedig nem tul gyakori.
Pattanasos vagyok, es csak a "szebb" napjaimon vagyok hajlando vele talalkozni, de ezt nyilvan nem mondom neki.
Haverokkal nincs ez, csak vele, mert ugye tetszeni akarok neki.
Tudom, hogy ez faszsag, es igazabol ruhellem emiatt magam, de nem tudom mit tegyek, azt se tudom miert irtam ki ide barmit is, dd ha mar leirtam, irhattok valamit😂
Eloszoris: Fogadd el onmagat, mucsácsó
Anelkul ez nem fog menni
Van egy baratom aki nagyon pattanasos volt mindigis es mindigzavarta. Bennem sosem tudatosult hogy ő mennyire pattanasos (de komolyan, csak akkor esett le mikor kiemelte a panaszkodasainal), es sose gondoltam hogy emiatt ne lenne helyes
Azota valami modszert ő is talalt, meg elég szép már a bőre. De ez az egész dolog ne gátoljon teged! Kb mindenkinek van ilyen időszaka, es ez teljesen rendben van
Hidd el, ha a csajnak bejössz egyaltalan nem fogja erdekelni hogy milyen a bőröd
Szerintem fogadd el magadat úgy ahogy vagy. Ha ő úgy szeret ahogyan vagy,akkor nem kellene aggódnod. Tudom,hogy nehéz,de nekem is volt egy kapcsolatom amiben hasonló helyzetben voltam viszont egy idő után a páromnak elege lett ebből és muszáj volt változtatnom a hozzá állásomon és önbizalmat szereznem. Nehéz volt de sikerült.
Valamint szerintem ezt beszéld meg vele. Ha nem szeretne vagy nem tartana helyesnek már nem lenne veled és ha tényleg ilyen ritkán találkoztok ő viszont nem zsimbel ezért akkor tiszteld meg annyival ,hogy elmondod neki mit érzel igazán,hogy miért nem találkozól vele annyit mert talán egy kis idő múlva elege lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!