Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miert vagyok ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Szoval en egy 16 eves fiu vagyok, csajom is ennyi.

Nem talalkozunk sokszor, csak igy heti egyszer kb.

Ennek az en sajat fas*sagom az oka, hogy en csak akkor szeretnem, hogy lasson eloben, mikor megfelel a kinezetem onmagamnak, ez pedig nem tul gyakori.

Pattanasos vagyok, es csak a "szebb" napjaimon vagyok hajlando vele talalkozni, de ezt nyilvan nem mondom neki.

Haverokkal nincs ez, csak vele, mert ugye tetszeni akarok neki.

Tudom, hogy ez faszsag, es igazabol ruhellem emiatt magam, de nem tudom mit tegyek, azt se tudom miert irtam ki ide barmit is, dd ha mar leirtam, irhattok valamit😂

2021. febr. 19. 18:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva is eleg gaz, sot mintha nem is fiu irta volna dehat ez vanxd
2021. febr. 19. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Eloszoris: Fogadd el onmagat, mucsácsó

Anelkul ez nem fog menni

2021. febr. 19. 18:38
 3/9 anonim válasza:
100%
Ha ennyire zavarnak a pattanások kezdj el használni pár terméket az arcodra. Szívesen ajánlok pár pénztárcabarát megoldást.
2021. febr. 19. 18:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Nehogy azt higgyetek h nem probalok ellene tenni, de igy is vannak, a hormonok miatt meg lesz is egy ideig, csak en ezt nen tudom elfogadni pedig elkene
2021. febr. 19. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy baratom aki nagyon pattanasos volt mindigis es mindigzavarta. Bennem sosem tudatosult hogy ő mennyire pattanasos (de komolyan, csak akkor esett le mikor kiemelte a panaszkodasainal), es sose gondoltam hogy emiatt ne lenne helyes

Azota valami modszert ő is talalt, meg elég szép már a bőre. De ez az egész dolog ne gátoljon teged! Kb mindenkinek van ilyen időszaka, es ez teljesen rendben van

Hidd el, ha a csajnak bejössz egyaltalan nem fogja erdekelni hogy milyen a bőröd

2021. febr. 19. 18:50
 6/9 A kérdező kommentje:
De ez az idoszak nalam az egesz tinikorom
2021. febr. 19. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be pattanás elfedő korrektort.
2021. febr. 21. 11:18
 8/9 anonim válasza:

Szerintem fogadd el magadat úgy ahogy vagy. Ha ő úgy szeret ahogyan vagy,akkor nem kellene aggódnod. Tudom,hogy nehéz,de nekem is volt egy kapcsolatom amiben hasonló helyzetben voltam viszont egy idő után a páromnak elege lett ebből és muszáj volt változtatnom a hozzá állásomon és önbizalmat szereznem. Nehéz volt de sikerült.

Valamint szerintem ezt beszéld meg vele. Ha nem szeretne vagy nem tartana helyesnek már nem lenne veled és ha tényleg ilyen ritkán találkoztok ő viszont nem zsimbel ezért akkor tiszteld meg annyival ,hogy elmondod neki mit érzel igazán,hogy miért nem találkozól vele annyit mert talán egy kis idő múlva elege lesz belőle.

2021. febr. 22. 18:32
 9/9 anonim válasza:
Mi az hogy fogadja el magát? 😂 Nem magának akar tetszeni hanem a csajnak!
márc. 3. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!