Milyen márkájú bojli vegyek?
Én a helyedbe nem így közelíteném meg a dolgot!
Nincs két egyforma horgászvíz, ami az egyiken jó lehet a másikon nem annyira. Ott ahol horgászni szeretnél érdemes lenne körbe érdeklődni
hogy kinek mi vált ott be, mi az ami azon a vizen jó lehet bojli aroma Stb.
azt se gondolom hogy van olyan hogy "legjobb" itt is széles a skála, mint a éppen úgy mint a többi horgász cuccoknál .
Már hogyne éreznének ízek, és színeket is látnak. Abban igazad van, hogy fontos az időjárás is, de nem feltétlen ez határozza meg a kapásaid számát, ha tudsz a helyzethez alkalmazkodni.
Továbbra is várom a tapasztalatokat, hogy melyik bojli márka a "legminőségibb", kinek melyik vált be?
4
Olvass utána kicsit. Nem éreznek ízeket. Valamit éreznek, de az hogy most vanílíás vagy mákos-sztracsatellás aközött nem érzik a különbséget.
Üdv,
Egy biológus
Én cfb-t használok.
Gyakorlatilag minden víz területen működik ahol használják a bojlis készséget.
Könnyű fel ülni a marketingre a horgászatban is. Én úgy vagyok vele, hogy ragaszkodok egy márkához mint, hogy mindent összevissza vásároljak.
Baráti körben többen cfb és ccmore termékeket használunk. De van aki prologicot, the one-t.
Lényegi különbség nincs köztük az a igazság.
Bár már jobban vadvízekre járunk ott pedig a magvas etetés + csalinak tigris mogyoró vagy kukorica verhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!