Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen márkájú bojli vegyek?

Milyen márkájú bojli vegyek?

Figyelt kérdés
Most vágok bele a bojlizásba, és arra lennék kíváncsi, hogy melyik márka a legjobb? Vagy éppen melyik márkacsalád.

2022. márc. 15. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe nem így közelíteném meg a dolgot!

Nincs két egyforma horgászvíz, ami az egyiken jó lehet a másikon nem annyira. Ott ahol horgászni szeretnél érdemes lenne körbe érdeklődni

hogy kinek mi vált ott be, mi az ami azon a vizen jó lehet bojli aroma Stb.

azt se gondolom hogy van olyan hogy "legjobb" itt is széles a skála, mint a éppen úgy mint a többi horgász cuccoknál .

2022. márc. 15. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félrértetően fogalmaztam. Nem az ízvilágot kérdezem, hanem hogy minőségben melyek azok a bojlik amik nagy általánosságban jók.
2022. márc. 15. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Azt ugye vágod hogy a halak nem éreznek ízeket, színeket sem igazán látnak. Innentől eléggé lényegtelenek ezek a dolgok. A jó horgászhely megválasztása, meg az időjárás egyebek alapján az időpont kiválasztása sokkal fontosabb annál hogy milyen bojlit dobálsz.
2022. márc. 15. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Már hogyne éreznének ízek, és színeket is látnak. Abban igazad van, hogy fontos az időjárás is, de nem feltétlen ez határozza meg a kapásaid számát, ha tudsz a helyzethez alkalmazkodni.

Továbbra is várom a tapasztalatokat, hogy melyik bojli márka a "legminőségibb", kinek melyik vált be?

2022. márc. 17. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

4

Olvass utána kicsit. Nem éreznek ízeket. Valamit éreznek, de az hogy most vanílíás vagy mákos-sztracsatellás aközött nem érzik a különbséget.

Üdv,

Egy biológus

2022. márc. 17. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bait bait bojlikat használok. Nem olcsóak de kiemelkedő minőségű.
2022. márc. 17. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én cfb-t használok.

Gyakorlatilag minden víz területen működik ahol használják a bojlis készséget.

Könnyű fel ülni a marketingre a horgászatban is. Én úgy vagyok vele, hogy ragaszkodok egy márkához mint, hogy mindent összevissza vásároljak.

Baráti körben többen cfb és ccmore termékeket használunk. De van aki prologicot, the one-t.

Lényegi különbség nincs köztük az a igazság.

Bár már jobban vadvízekre járunk ott pedig a magvas etetés + csalinak tigris mogyoró vagy kukorica verhetetlen.

2022. máj. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!