Milyen tapasztalataitok vannak az sbs eurosstar és premium bojlikkal?
Figyelt kérdés
A tatai Derítő tavon használnám majd nyáron, ez egy intenzíven telepített akadós, közepes kiterjedésű tó.
Azért most kérdezem, mert most van 50%-os karácsonyi leárazás.
2021. dec. 29. 15:52
1/3 anonim válasza:
Az SBS alapvetően jó minőségű csalikat gyárt. A bojlinál viszont kiemelkedően fontos, hogy friss legyen, szóval én vigyáznék az ilyen év végi 50%-os akciókkal, mert kettőnk között szólva van rá reális esély, hogy az idényről megmaradt készletet akarják kisöpörni, amit ha te jövő nyáron akarsz használni lehet már nem lesz az igazi. Már pedig a nem kapós csali a legdrágább.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Megkérdezhetem, hogy Te milyen teknikával szoktál horgászni?
Ha esetleg szoktál "bojlival csalizni"(hiszen Nekem nincs se etetőhajóm, se csónakom, tehát nem vagyok úgymond bojlis horgász), akkor milyen márka termékeit hadználod?
2021. dec. 29. 22:47
3/3 anonim válasza:
Ritkán bojlizom, inkább feederezem.
Amikor bojlizom akkor baitbait bojlit használok. De nem gondolom, hogy ennek volna kiemelkedő jelentősége, egyszerűen nekem ez jött be ár / minőség vonalon, millió egyéb gyártó terméke is tökéletes.
Nekem sincs etetőhajóm, bojlizni nem csak 300 méterre lehet a parttól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!