Horgászok, vagytok lázba, várjátok már a következő horgász szezont? :)
2
Ne viccelj már. Ilyenkor lehet a legnagyobb halakat fogni. Kedden fogtam egy 35 kilos harcsát. Holnap is megyek majd. Fel kell öltözni de kb ennyi.
4
Értelemszerűen nem rövidnadrágban meg pólóban kell menni. Van thermo cuccom ilyen célra. Ha derékig gázolok a vízben akkor sem fázok. Meg amúgy se vagyok az a fajta aki hisztigörcsöt kap mint valami havibajos kiscsaj mert pár csepp hideg víz rácseppent.
A horgászat egyik formája a pergetés, és a művelői nem székben ülnek... nekik az ősz, és a tél is a szezon része, sőt...
A békés halra horgászók - a túl telepített műtavak lehetőségeit én figyelmen kívül hagyom, de azokon akár télen is lehet pontyozni - lefinomított szerelékkel télen is foghatnak néhány keszeget, de nekik valóban nem az aktív horgászatról szól a tél.
Ez a "jaj, de várom már a következő szezont" nagyrészt életkor függvénye, ahogy idősödik az ember, egyre nyugodtabban, higgadtabban kezeli az idő múlását, decemberben nem várja türelmetlenül a tél végét, az évek alatt megtanulta, hogy "nem eszi meg a kutya a telet", a tavasz többnyire márciusban érkezik, és annak is inkább a végére ér ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!