Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászok, vagytok lázba,...

Horgászok, vagytok lázba, várjátok már a következő horgász szezont? :)

Figyelt kérdés

2021. dec. 16. 10:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Következőt? Még az idei sem ért véget.
2021. dec. 16. 11:08
 2/17 A kérdező kommentje:
Háát... szerintem véget ért, bár hivatalosan lehet horgászni, de ilyenkor kimegy még valaki szívesen?
2021. dec. 16. 11:09
 3/17 anonim ***** válasza:
60%

2

Ne viccelj már. Ilyenkor lehet a legnagyobb halakat fogni. Kedden fogtam egy 35 kilos harcsát. Holnap is megyek majd. Fel kell öltözni de kb ennyi.

2021. dec. 16. 11:14
 4/17 A kérdező kommentje:
Az szép kis hal lehetett. De mikor benyúlsz a vízbe, nem fagy le a kezed? Vagy a székbe nem fázol ki?
2021. dec. 16. 11:33
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

4

Értelemszerűen nem rövidnadrágban meg pólóban kell menni. Van thermo cuccom ilyen célra. Ha derékig gázolok a vízben akkor sem fázok. Meg amúgy se vagyok az a fajta aki hisztigörcsöt kap mint valami havibajos kiscsaj mert pár csepp hideg víz rácseppent.

2021. dec. 16. 13:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, nem akadályoz senki :D
2021. dec. 16. 15:51
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

A horgászat egyik formája a pergetés, és a művelői nem székben ülnek... nekik az ősz, és a tél is a szezon része, sőt...

A békés halra horgászók - a túl telepített műtavak lehetőségeit én figyelmen kívül hagyom, de azokon akár télen is lehet pontyozni - lefinomított szerelékkel télen is foghatnak néhány keszeget, de nekik valóban nem az aktív horgászatról szól a tél.

Ez a "jaj, de várom már a következő szezont" nagyrészt életkor függvénye, ahogy idősödik az ember, egyre nyugodtabban, higgadtabban kezeli az idő múlását, decemberben nem várja türelmetlenül a tél végét, az évek alatt megtanulta, hogy "nem eszi meg a kutya a telet", a tavasz többnyire márciusban érkezik, és annak is inkább a végére ér ide.

2021. dec. 16. 23:20
 8/17 Senior Séf ***** válasza:
52%
Tegnap délelőtt voltam kint, míg fel nem támadt a szél. Két szebb ponty jött, egyet haza is vittem.
2021. dec. 17. 16:16
 9/17 A kérdező kommentje:
Szép! Jó hogy még ilyenkor is lehet kiemelni egy egy pontyot
2021. dec. 17. 20:34
 10/17 Senior Séf ***** válasza:
63%
Igen, változik a világ, kedves utolsó. 50 éve ilyenkor legfeljebb a csukákat abajgattuk, ha volt kedvünk léket vágni az arasznyi jégen. Mondjuk, most sem kedvelem a téli pontyozást, mert a kifárasztás nem, legfeljebb a horogra csábítás jelent kihívást. Meg nem is túl állatbarát viselkedés megzavarni a vermelő pontyok nyugalmát.
2021. dec. 18. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!