Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászok! Tudnátok írni pár...

Horgászok! Tudnátok írni pár magyar nyelvű honlapot, amit nagyon sok horgász használ és hírek, érdekességek és cikkek vannak rajta?

Figyelt kérdés
Nem boltok honlapjára gondoltam.
2020. jún. 26. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Tele van a youtube horgász videókkal, vannak hivatalos, és amatőr csatornák - kinek mi a szimpatikus, válogathat, azért vannak a kereső programok.

Ugyanez érvényes az írott tartalmakra, a Google jól felismeri pl a "horgász blog" kérést

2020. jún. 26. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha ennyire profi vagy miért nem linkeltél párat? Mert én csak pár 1000 kisebbet találtam, néhány 1000 követővel a Facebookon. Gondolom nem ezek itthon a legnagyobbak.
2020. júl. 2. 18:02
 3/3 anonim válasza:
A Feddermánia, ők tisztességesek. Döme Gábor világbajnok de voltunk a taván és a személyzet mondta hogy előre kifogott és kikötött pontyokra horgászik. Jó nagy kamus a csávó és olyan mint a teleshop.
2020. júl. 5. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!