Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ajánlanátok kényelmes gyerek...

Ajánlanátok kényelmes gyerek mentőmellényt strandoláshoz?

Figyelt kérdés

Az unokaöcsém nálunk lesz egy pár napig és nem tud úszni. Nekünk nagy és mély épített medencénk van, utána pedig megyünk le a Balatonra is pár napra ahol szeretnénk vízibiciklit bérelni, esetleg a vízi játszótérre is befizetnénk.

Mivel nem sok esélyt látok rá, hogy pont én fogom megtanítani úszni 1 hét alatt, ezért hálás lennék ha nem pont az én felügyeletem alatt fulladna vízbe :'D

Karúszó és úszógumi van, de én biztonságosabbnak tartanám, ha mégis egy kis kényelmesebb típusú mellényke lenne rajta legalább otthon és a vízi játékokon, ha a Balatonban elég is lesz a másik kettő.

7 éves.

2021. aug. 12. 13:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én óvodás koromtól úsztam, általánosban végig verseny úsztam, de annyi felelősségérzet azért szorult belém (talán pont ezért) hogy tiszteljem a vizet. Remélem kötelező lesz ezeken az eszközökön a mentőmellény, ha más nem legalább 18 év alatt, de a legjobb ha mindenkinek az lenne.

Én semmi cikit nem találok benne, nevessenek ki, de tudjuk este párnára hajtani a fejünket egy biztonságos nap után.

2021. aug. 14. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!