Ajánlanátok kényelmes gyerek mentőmellényt strandoláshoz?
Az unokaöcsém nálunk lesz egy pár napig és nem tud úszni. Nekünk nagy és mély épített medencénk van, utána pedig megyünk le a Balatonra is pár napra ahol szeretnénk vízibiciklit bérelni, esetleg a vízi játszótérre is befizetnénk.
Mivel nem sok esélyt látok rá, hogy pont én fogom megtanítani úszni 1 hét alatt, ezért hálás lennék ha nem pont az én felügyeletem alatt fulladna vízbe :'D
Karúszó és úszógumi van, de én biztonságosabbnak tartanám, ha mégis egy kis kényelmesebb típusú mellényke lenne rajta legalább otthon és a vízi játékokon, ha a Balatonban elég is lesz a másik kettő.
7 éves.
Köszönöm szépen!
Ma direkt voltam a decathlonban, de csak 2 darab rózsaszínes volt, megpróbálok rendelni.
Rajta leszek a tanításon, de szegény szellemileg nincs eléggé a toppon, így ettől a pár naptól nem várok csodát, csak maradjon életben.
A balatonra már a szülőkkel megyünk, oda nélkülük nem is vállalnám.
Nem sérült szellemileg, rosszul fogalmaztam, csak ADHD-s, de az már elég ahhoz, hogy ne csinálja amit mondok, és ne legyen együttműködő az úszásban amikor pl ugrálni is lehet, ezért akarom rátenni a mellényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!