Hogyan horgászhat 2 gyerek szabályosan 2019-ben Velencén?
A férjem bement a boltba,ott kérték a gyerekek iratait és 2 csekket akart adni a férjemnek,hogy fizesse be a postán és azzal a lendülettel menjen vissza.
Én 2 napra rá mentem immár a gyerekek irataival,mire kérte a fogás naplót,de közölte,hogy nem regisztrál be,csak az időseket.
Erre most olvasom,hogy a gyerekeknek nem is kell a plasztik kártya. Akkor milyen csekket kell befizetni?
Leírná valaki pontosan mit kell tenni és mit kell fizetni? 7és 10 évesek és Velencei területre kellene az engedély.
Gyerek horgászoknak az az 15 év alatt nem kell horgászkártya/plasztik/ regisztrálni sem kell.
Horgászengedéllyel rendelkezö felnött felügyelete mellett
horgászhatnak. Elvileg Állami jegy az ingyen jár nekik,a
fogási naplót kell fizetni, illetve a területi engedélyt,ami nem tudom a Velencei tóra most mennyi.
A helyi horgász egyesületnél kellene érdeklödni ez ügybe!
itt egy link itt pontosan le van írva jogszabályok alapján
A felnőttnek nem kell horgászengedély ahhoz, hogy felügyelje a gyerekeket, de nem horgászhat a gyerek helyett.
Az probléma, hogy esetenként még az engedélyeket kiadók sincsenek tisztában azzal, hogy milyen engedély adható a gyereknek, illetve, aki tisztában van, az is megpróbálja költségesebb kiadásra rábírni a szülőt, mert a gyerek horgász engedély "nem biznisz", ezer forintba kerül egy éves...
Itt azt írják, hogy a gyerek horgászengedély ingyenes:
A nagykorú személy felügyelete szükséges, de neki nem kell semmilyen engedély - ő így nem horgászhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!