Úszás közbeni görcs, és egyéb kérdés (? )
Elkezdtem úszni, heti 2-3x 2km elsőre, majd 1 hónap múlva emelem, viszont ami aggaszt, hogy a vége felé begörcsöl a talpam, vagy a vádlim. Elmúlik egy idő után, de akkor nem tudom teljes erőből használni a lábam, én meg totyogni a vízben nem akarok. Az ilyen pezsgőtabletták segíthetnek (melyik)? A másik, hogy úszás előtti bemelegítés fontos? nem lehet a vízben pl 100méter "bemelegítő" úszás? Gondolok itt laza mell, laza gyors, hát, stb.
Köszi előre is.
Nekem a kálcium rendszeres szedése oldotta meg a problémát.
A patikában vegyél pl. calcium sandoz-t! A boltban kaphatóak drágák és kevés van bennük.
Igazolt úszó vagyok. Ahogy az első is mondta fontos a kalcium, de emellett még ajánlanám a magnéziumot is, de ezt szedheted egy tablettában is (Actival Energia vagy Max).
A szárazföldi nyújtás meg sokat dobna az edzéseden, és én hosszabb bemelegítőt ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!