Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Arno Intruder Feeder 40-80g-os...

Arno Intruder Feeder 40-80g-os botról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megéri megvenni ebben az árban ?
2021. jan. 3. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Egy sima filléres bot. Ha csak ennyid van, akkor vedd ezt. Ebben a árkategóriában olyan extrém különbség nincs a botok között.
2021. jan. 3. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

Attól függ, mire akarod használni.

Nekem van belőle kettő is, plusz van egy 60-120g-os (az már nem kapható).

Azt kell tudni róluk, hogy nem kimondottan finom botok, nem apró halakra lettek tervezve, sőt... kifejezetten nagyhalas pecára valók.

Az anyaghasználattal sincs különösebb gond, erősített karbon, parafa nyél, elfogadható minőségű gyűrűk.

Eredetileg nem is "sima filléres" árkategóriáiba voltak sorolva a 17ezer körüli árral viszont ezzel a névvel már nem igazán voltak versenyben, őszintén szólva annyiért én sem vettem volna meg egy ismeretlen néven futó botot, amit nem is tudom pontosan melyik szláv (ukrán? szerb?) piacra gyártottak eredetileg, viszont az akciós 7ezer forint körüli árral a legjobb vétel lehet, feltéve, ha arra kell,amire a neve is utal, pontyozni, amurozni, és azok közül sem feltétlenül a 30 centi körüli telepítettekre vadászol vele.

Arno orsót viszont még az akciós csomagban sem szeretnék, ami nem jelenti azt, hogy az másnak sem jó, mint ahogy a botról is lehet másnak az a véleménye, hogy az neki nem felel meg.

2021. jan. 3. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket , igazából 5kg-os ponty lenne a cél.
2021. jan. 4. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
28%

Figyelj, ezek a botok most nagyon akciósak 11ezer forint körül van rajtuk a kedvezmény, 7-8 ezret kernek érte.

Nagyot nem tudsz rajta bukni, legrosszabb esetben eladod, de egy feeder spiccért is elkérnek 2500-300 forintot, és ehhez adnak hármat... igaz mind a három spicc karbon, de már írtam, hogy ez nem keszegre, kárászra való bot, nehezebb terepen erre vastagabb zsinórt is bátran fel lehet tenni.

Azt pedig csak te tudod, hogy milyen igényeid vannak a felszereléssel szemben.

Az 5 kilogrammos ponty élhet vad vízben, nehéz terepen, de élhet akadó mentes kocka tóban is, de ott is viselkedhet vadul, vagy birka módjára a horgon.

2021. jan. 4. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!