Akinek van ideje, és szereti/ismeri az AC sorozatot! 10 pontos skálán hogyan töltenétek ki az egyes játékos karakterekhez? Kapcsolva a következő táblázatot?
Akinek van ideje, és szereti/ismeri az AC sorozatot!<br>
10 pontos skálán hogyan töltenétek ki az egyes játékos karakterekhez kapcsolva a következő táblázatot? Ha akár egy assassint/templomost "kitöltesz", már annak is örülök. Köszönöm!
Fegyverzet:
Ruházat:
Képesség:
Az Assassinná/Templarrá válás oka:
Párbeszédei:
Szimpátia/Együttérzés:
"Sikerei":
Spoilerveszély!
A Frye ikreket és Edwardot írok, pk a legfrissebbek.
Edward:
Fegyverzet: 7
Ruházat: 6
Képesség: 9(imádom ezt a brutális stílust, ahogy harcol)
Az Assassinná/Templarrá válás oka: 8
Párbeszédei: 10 (vicces, bunkó, de érzelmes, ha kell)
Szimpátia/Együttérzés: 9 (eleinte nem igazán zártam a szívembe kapzsisága miatt, de miután olvastam a könyvet, egyből megszerettem)
"Sikerei": 8
Jacob:
Fegyverzet: 10 (ez a kukri, boxer, bot hármas nagyon ötletes, a kötélpályáról nem is beszélve)
Ruházat: 10
Képesség: 8 (tetszett a harci képessége, de hiába elméletileg keményebb húgánál, ez annyira nem jött át)
Az Assassinná/Templarrá válás oka: 10 (ezen nincs igazán mit pontozni, ebbe születtek)
Párbeszédei: 10 (ő kedvenc személyiségem)
Szimpátia/Együttérzés: 9
"Sikerei": 9 (mégis csak visszafoglalta Londont; az hogy közben jó pár dolgot elrontott, adott egy kis pluszt a jelleméhez)
Evie:
Fegyverzet: 10(ugyanaz, mint Jacob, főleg a sétapálca)
Ruházat: 9
Képesség: 10 (a kaméleon képesség kicsit nevetséges, mégis rohadt jó)
Az Assassinná/Templarrá válás oka: 10
Párbeszédei: 7
Szimpátia/Együttérzés: 7
"Sikerei": 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!