Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az úszás izmosít? Mert már...

Az úszás izmosít? Mert már minden félét hallottam.

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 19:28
1 2
 1/11 BeerHunter válasza:
100%
Nézd meg a vízilabda válogatottunkat, aztán tedd föl megint a kérdést:)
2010. aug. 8. 19:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Mr sok-sok éve csinálják. És az úszáson kívül rengeteget járnak kondizni. Egyébként azt hallottam, mivel az úszásnál nem melegszik fel a test, így nem tudnak keletkezni izmok..ilyesmi..
2010. aug. 8. 19:37
 3/11 anonim válasza:
Szerintem is izmosít... másnem tömegnövelővel :D
2010. aug. 8. 19:52
 4/11 Harrr ***** válasza:
50%

Az úszás NEM izmosít, a vizilabdázók nem az úszástól izmosak és pont. A vízilabda válogatott keményen edz, csakúgy mint a focisták, és szinte minden sportoló. Kiegészítő edzésként végzik ezt, volt szerencsém látni őket, és az edzőjük is mesélt pár dolgot.

Alakot formálhat az úszás, de nem leszel egy Kásás. Nem azért ilyenek, mert régóta csinálják, hanem mert minden nap megküzdenek érte. Az a hihetetlen kitartás az, amitől ők a szememben a legjobbak <3

De úgysem fogsz nekem hinni, szóval csak úszkálj :D

2010. aug. 8. 20:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Miért ne hinném el? Logikusan alátámasztottad a mondanivalód(nagyjából), tehát hiszek neked.

Ha otthon fekvőzök, felülök ilyesmi, akkor nőhetek pár centit karra 1 hónap alatt?

2010. aug. 8. 20:06
 6/11 Harrr ***** válasza:

Minden lehetséges :D

Kezdésnek jó ötlet ezeket csinálnod, esetleg szerzel pár súlyzót otthonra, neten keresel valami edzéstervet. Aztán ha lesz rá lehetőséged elmész edzőterembe. Neten mindenképp nézz kicsit utána, kajálás edzés, pihenés, hogy is megy ez. Megkíméled magad egy csalódástól.Habár pár fekvő és felülés sosem haszontalan. A mozgás sosem az :P

2010. aug. 8. 20:13
 7/11 anonim válasza:
Szerintem az úszás is fejleszti az izmokat,elvégre használod őket nem?Annyi,hogy ott nem annyira meg erőltető mert könnyebb a mozgás,tehát ha megfelelő mennyiségben csinálnád,ugyan úgy fejlődnél,viszont akkor eszméletlenül sokat kellene csinálni.Állóképességed viszont növeli.
2010. aug. 8. 21:34
 8/11 Harrr ***** válasza:
53%

Az izmokat másképp terheli az úszás mint sokan gondolják. Izmos nem leszel tőle, de ha sokat csinálod, akkor nagyon jó állóképességed lesz ez igaz. Alakformálónak sem az igazi, a víz hőmérséklete miatt nem lesz a tested elég "meleg" a megfelelő folyamatok beindulásához, így nem valami jól fogyaszt, persze lehetne ezzel is nagyon nagyon lassan fogyni. De egy F-1 futamon se a trabival döngetnek...

Viszont az úszás/futás/küzdősportok + valami erősport mint a súlyemelés/erőemelés, esetleg gyúrás egy olyan kondíciót adhat, amiről nem sokan álmodhatnak.

Nem mondom hogy az úszás rossz, sőt! Kifejezetten egészségesnek tartom. De azért úszni hogy izmos legyél vagy hogy lefogyj, egyedül nem sokat ér. Kardió edzésnek kiváló.

2010. aug. 8. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Az se mindegy, hogy izmos vagy szálkás akarsz-e lenni.
2010. aug. 9. 11:21
 10/11 Harrr ***** válasza:

A szálkás kinézethez pedig diéta kell, vagy "csontsegg" genetika. Páááááfffff

Ccccc-ccc-cccombo breaker :D

2010. aug. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!