Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » MOHOSZ személyi regisztráció,s...

MOHOSZ személyi regisztráció,segitenétek? katyvasz az egész

Figyelt kérdés

Apám személyesen regisztrált MOHOSZ-ra,viszont a papíron,amit kapott nem írják,hogy hol kellene belépni,a kártyája ugye októberben jön meg.

Mi a teendő? Össze vissza beszél itt nekem. Azt álltija,hogy nem mondtak neki semmit róla*,csak hogy vizsgaidőpontot kell keresnie,de ahhoz meg be kéne lépnie.

*és itthon meg azt mondta,hogy regisztrálni kell neki,és ezért beregisztráltam neki egy fiókot,de nem igényeltem kártyát,amikor is megszólal,hogy őt már regisztrálták,csak be kell lépni. De nem tudom hogy kellene belépni neki,mert papiron nem láttam semmi ilyen infót.

Valaki leírná,hogy hogy működik ilyenkor ez az egész,meg az offline vizsgaidőpont kérés?

Már megőrjít.

2020. szept. 17. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Azt senki nem tudja itt neked megmondani, hogy akkor idáig mi is történt...

Horgászkártyát lehet online igényelni, a horgászathoz viszont nem feltétlenül szükséges a kártya megérkezését megvárni, az igénylés után a visszaigazoló emailben elküldtek egy regisztrációs kódot, amivel lehet a további ügyeket intézni.

Az viszont, hogy pontosan mi is történt eddig, csak ti tudjátok megbeszélni egymással.

Abban nem vagyok biztos, de úgy tudom, a horgászvizsga letételének nem feltétele sem az egyesületi tagság, sem a horgászkártya megléte, a kérdés csupán annyi, hogy ilyenkor tartanak-e egyáltalán vizsgákat, és ha igen, akkor hol.

Erről a megyei szövetségnél kellene érdeklődni (telefonon, esetleg személyesen)

A horgászegyesületi tagság feltétele a horgászvizsga igazolás, bár még az sem kizárt, hogy egyes helyeken azt sem veszik komolyan.

A megfelelő egyesület kiválasztása már valóban megkíván némi előzetes tájékozódást, a tagdíj lehet 2ezer forint, de lehet akár 60 ezer is, ha az egyesületnek intenzíven telepített tava van.

A horgászat a többségnél szezonális tevékenység, késő ősszel már nem nagyon váltanak horgász engedélyt, ezért vannak a felsorolt kérdések (horgász vizsga)

Az interneten megtalálod a MOHOSZ megyei szövetségi irodáinak a címét, ott lehet érdeklődni, ha nincs semmilyen információd az ott működő horgász egyesületről.

Nem bonyolult dolog a belépés, sokan misztikusnak gondolják, bár tény, hogy ezzel a kártyával, vizsgával megbonyolították, de egyszerű a titok nyitja: megfelelő helyen kell érdeklődni, akár néhány helyi horgásztól is lehet informálódni.

2020. szept. 17. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. szept. 18. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Maffia, ne is akard megérteni.

Legjobb lenne, ha bemennél egy helyi horgászboltba ott megmondják neked hol van az illetékes sóhivatal (megyei horgászfősóhivatal) és ott minden kérdésedre pontosan válaszolnak, sőt 99%, hogy ott is fogsz vizsgázni náluk, már ezért is jobb ha felkeresed.

Izé.. ki van fizetve a k. kártya árában ez is...

2020. szept. 19. 01:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne kínlódik vele. Menj be egy közeli horgászboltba, kérd meg, hogy csináljàkcmeg helyetted, és ennyi. Nálunk 500 forintért megcsinálják, és dolgod sem lesz. Én is így fogom.
2020. szept. 21. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Megcsinálták már neki, csak apám nem tudja egyenesen elmondani a dolgokat.

De köszönöm 😄

2020. szept. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!