Ha már van Horgászvizsgám és megvan róla az igazolás, akkor mi a következő lépés hogy horgászhassak?
Online találtam egy felületet a "horgaszjegy.hu"-n, itt tudok elméletileg házhoz rendelni kártyát jól látom?
Megadtam az adataim, és a címem.
2 Hónap? Akkor nem túl gyorsan forognak a fogaskerekek.
Az éves horgász engedély kiváltása az kötelező, és akkor utána eldönthetem melyik területre veszem meg külön az engedélyt?
A horgászkártya megérkezését nem kell megvárni, a horgászengedély váltásához elég a regisztrációs azonosító szám, amit e-mailben elküldtek a sikeres regisztráció visszaigazoláskor.
A megfelelő horgászegyesület kiválasztásához nem árt némi körültekintés, mert ott hatalmas különbségek lehetnek, a tagdíj összege 2ezer forinttól, szinte a csillagos égig terjedő összeg lehet az egyesülettől függően.
Biztos, hogy kell neked most, azonnal a horgász engedély?
Sok vízen az ősz még adja ugyan a halat (sokon meg nem), de néhány hét, és beköszönt a hideg zord ősz, tél, és a horgászengedély ára most is annyi, mint februárban volt, és a "horgászév" februárig tart, tehát akkor új engedélyt kell váltanod, ha horgászni akarsz.
ilyenkor csak akkor érdemes már engedélyt váltani, ha ősszel, télen is aktívan horgászol.
Hát mivel vidéken vagyok, itt gondolom túl nagy választék nem lesz hogy milyen egyesülethez "igazolok" vagy nem?
Magát az engedélyt nem most fogom kiváltani, meg a tagságot sem, most csak összegyűjtöm a információkat.
De köszönöm a tájékoztatást! Majd csak jövő szezonban tervezek költeni hogy teljes szezonom legyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!