Nem fognak hülyének nézni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jövő héten kezdek el úszni. Tudok úszni viszont átfordulásokat és hasonlókat nem tudok. Nyilván elég lassú is lesz eleinte a tempóm. Mivel saját magamtól kezdek el úszni ezért nem lesz oktatóm se olyan aki segíthetne. Nem fognak hülyének nézni, hogy ott „lubickolok”?
2020. aug. 8. 17:45
2/5 anonim válasza:
Az uszodába nem csak profik járnak, a legtöbben amatőrök. Egyébként elég kevésszer láttam, hogy valaki tényleg úgy fordul át, ahogy a versenyzők, nem ez a jellemző sokakra. Menj el nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
10 éve úszok, és eddig kb 6 alkalommal sikerült rendesen átfordulnom. Az uszoda nem arra való, hogy villogj a tudásoddal, hanem hogy jól érezd magad. Senki nem fog hülyének nézni, myugodj meg :)
5/5 anonim válasza:
nyugodtan menj el
sokat úszom, jól úszok de nem vagyok versenyző se úszócsapat tagja de azt vettem észre, hogy eddig 1-2 ember volt aki jobb/ gyorsabb volt nálam.
Plusz rengetegen vannak akik próbálkoznak maguktól megtanulni a gyorsat és pillangót de senki nem törődik igaziból, hogy így meg úgy nem teljesen szabályos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!