Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha elkezdek úszni fognak...

Ha elkezdek úszni fognak segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövő héttől kezdve szeretnék úszni. Eléggé kövér vagyok 179 cm és 95 kg. Tehát már csak ez is motivál, hogy lefogyjak . Nem célom kigyúrni magam szimplán egy kicsit formásodni szeretnék amit azt hiszem az úszással elérhetnék. A segítségeteket szeretném kérni hogy eleve hogy néz ki az uszodában a protokoll?Szokásos úszónadrág úszósapka úszószemüveg hármason kívül kell-e valami más? Illetve nem szeretném ha megzavarnának közben. Két naponta gondoltam egy-másfél órás úszásra. 24 évesen mennyi idő után lenne látszata? Hozzáteszem olyan típus vagyok aki viszonylag könnyen formálódik jó és rossz irányba is.Ha megkérem mondjuk az úszómestert segítene nekem abban, hogy hogyan ússzak helyesen? Nyilván úszni tudok csak nem biztos hogy a legszabályosabban .

2020. aug. 6. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A protokoll mindenhol változó. Van ahol kötelező az úszósapka, van ahol nem, úszónadrágot értelemszerűen fogsz venni, a papucs kötelező egy csomó helyen, az úszószemüveg nem szokott kötelező lenni. Ha kezdő vagy, érdemes beíratkozni úszásra, valószínűleg van felnőtt oktatás is. Az úszómester csak felügyeli, hogy minden rendben menjen, ő nem azért van ott, hogy megtanítson helyesen úszni. Hogy mennyi idő után látszana, az egyénenként változó. Remélem tudtam segíteni!

2020. aug. 6. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úszómesternek nem ez a dolga, nem fog segíteni.
2020. aug. 7. 05:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
max ha olyan, hogy lebeszéled vele, hogy amelyik nap szolgálatban van tartson külön órákat x összegért
2020. aug. 7. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Úszómester nem ad órát ha épp dolgozik, mert nem az a dolga, nem hagyhatja el a helyét.

2. Úszómester nem azt jelenti, hogy valóban igazi jó úszó az illető.

Úszómester vizsga követelményei

Elméleti tesztlap:

 Elsősegély ismeretek

 Újraélesztési ismeretek

 Vízből mentési ismeretek

 Szakmai ismeretek

 Munkavédelmi ismeretek

Gyakorlat:

 200m kombinált úszás 8:00 perc alatt (50m mellúszás, 50m gyorsúszás, 100m metőúszás)

 10m víz alatt úszás

 Vízbeugrások bemutatása (start fejes, bomba, talpas, mentőugrás)

 Kombinált mentési feladat bemutatása

 Komplett újraélesztés bemutatása

2020. aug. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!