Ha megtanulok úszni, akkor az javít a gerincferdülésen?
Figyelt kérdés
Van egy hanyagtartás miatt egy gerincferdülésem.
Ha megtanulok úszni fog javulni? Ha igen mennyi idő?
2020. júl. 5. 10:32
1/11 anonim válasza:
Igen. Attól függ mennyit úszol egy-egy alkalommal és milyen gyakran, rendszerességgel.
3/11 anonim válasza:
Igen javíthat rajta. Vannak is fürdők, ahol lehet gyógyúszásra jelentkezni, és az direkt ilyesmik miatt van kitalálva mint pl gerincferdülés vagy lúdtalp.
4/11 A kérdező kommentje:
Heti 1 alkalom és minden héten
Alkalmanként 1 óra. Úszó mester jelenlétével aki oktat.
Hany eves vagyok?
Fiatal. Nagyon fiatal
2020. júl. 5. 12:11
5/11 subrette válasza:
Ha fiatal vagy, akkor még nagyon sokat javulhat a gerincferdülésed és sokat fejlődhetsz az úszásban is. De ne heti 1 alkalom legyen, hanem 2-3 legalább. Sőt, ha van lehetőséged, akár naponta.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet. Mivel csak heti 1x jár ki az uszo mester
2020. júl. 5. 16:02
7/11 anonim válasza:
Akkor menj heti 1x. A lényeg, ha még nagyon fiatalka lányka vagy, aki a magas lovon ücsörgő herceghez még növésben van, akkor tökéletes lehet a gerinced és nem roppan majd össze a herceg alatt.
De előbb menj el gerinces dokihoz. Reumatológus, ortopédus, hogy megtudd pontosan mi az ábra. Mert egy rövidebb lábbal a büdös életben nem lesz egyenes a gerinced.
8/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
16 éves
És nem rövidebb egyik lábam se. Nem olyan a gerincferdülés. Nem oldalirányú.
2020. júl. 5. 19:15
9/11 anonim válasza:
Akkor húzd ki magad vazze és menj el legalább egy gyógytornászhoz aki megtanít állni, hog yamikor a csajok előtt áll, akkor ne legyél kertitörpe.
10/11 A kérdező kommentje:
Járok gyógytornára és 178 vagyok.
Te pedig menj pszichológushoz
2020. júl. 5. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!