Hogyan lehet biztonságban a cuccom a parton, ha egyedül megyek fürödni egy tóhoz?
Estefelé érnék rá menni, akkor nem ér rá senki velem jönni. Én meg nem tudok mindig figyelni a partra, szeretek jól beúszni és elmerülni. Nincs se értékmegőrző, se semmi. szabadstrand.
Nyilván nem vinnék magammal sok pénzt, csak amennyi feltétlen kell, de így is ha valaki elviszi a ruhám, stb., nagy bajban lennék.
Miért? Taxival, motorral, busszal, vonattal mész?
Egyébként mi baj érhetne? Nem kell semmi. Ha ellopják, fürdőgatyában mész haza. A lakáskulcsot kösd a kezedre. 1db törülközőt kell csak vinni, ne szennyezd a környezeted azzal, hogy szükségtelen ruhákat kell kimosnod egy kis pancsolás miatt.
Biciklivel mennék, és több kilométer, amit lusták csak autóval képesek megtenni.
Az autók által okozott környezetszennyezést talán nem kellene összekeverni a mosással. Ha annyira vicces, vezesd be a kipufogócsövet az utastérbe, utána lehet poénkodni a környezeten.
Bár a lakáskulcsos ötlet nem rossz.
Akkor mi a probléma???
Bringát lezárod, "terepszínű" szatyorban ott hagyod a törülközőt, ruhát, SEMMILYEN értéket, még telefont se viszel. (Régen nem is létezett, mégse haltunk bele a hiányába) veszel a kinaiban olyan kis nyakba akaszthatós csavaros izét és abba rakod a kulcsot, esetleg egy kis pénzt hazafelé venni valamit.
Hasznos a tanács. De a biciklit ugyanúgy elvihetik. Ha messze vagyok a vízben, akkorakár a szemem láttára, hiábavan lezárva, odarögzítve ma már.
Mondjuk, 20 kilométerre én azért vinnék telót, de igazad van, tényleg kibírnám addig teló nélkül.
Na mindegy, ez ugrott. Akinek autója van annak s eggét is kinyalják, parkolni éppen csak a tó közepén nem lehet, atöbbiek csináljanak, amit akarnak, fulladjanak meg a benzinbűztől. Nehogy már zárható kabin vagy valami legyen, még véletlen se, de parkolóból határ a csillago s ég! csak hogy ne haljanak bele szegénykék, hogy 5 kilométerre nem mehetnek autóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!