Horgásztatok már, illetve fogtatok már halat olyan helyen, ahol egyébként nem szabadna, vagy nem szokványos?
Figyelt kérdés
Illetve mit sikerült kifogni. Pl kacsaúsztatóban, kenderáztatóban, locsolóvíz vagy esővíz gyűjtő ciszternában, felduzzadt vizesárokban, gémeskútban, barlangtóban, bombatölcsérben, tőzeglápban lévő lukban, olyan helyen, ahol a madár se jár, rejtett erdei tóban, esetleg úszómedencében, akváriumban, vagy egyszerűen csak tilosban, stb.2020. jún. 5. 21:50
1/13 anonim válasza:
Szökőkútból aranyhalat kézipecával, a szüleim jól összeszidtak
2/13 anonim válasza:
Szennyvíztisztítóból is fogtam már halat ami tök fincsi volt
3/13 A kérdező kommentje:
na és milyen hal volt?
2020. jún. 6. 03:25
4/13 anonim válasza:
Leeresztett kertitó aljaiszap másnap mocorgott. 5db ezüstkárászt találtam, kimenekítettük a Dunába. 3 túlélte.
5/13 anonim válasza:
Kettes vagyok
valamilyen mutáns aranyhal volt
6/13 A kérdező kommentje:
Minden peca kézi, nem? Vagy van már gépi peca is?
2020. jún. 10. 06:35
8/13 anonim válasza:
Van gépi is. Behúzzák propellerrel a madzagot ésegy csörlővel kihúzzák.
9/13 anonim válasza:
Balatoni strand, zsebpeca, lépcső mellett. :)))
10/13 A kérdező kommentje:
Jó, de ne térjünk el a témától. Tehát volt horgászás extrémebb helyen, mint pl a felsoroltak, vagy még ide kívánkozik a meszesgödör és a homokgödör is. Ahonnan kitermelték a homokot, és megáll a víz.
2020. jún. 10. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!