Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mire számítsak, ha most at...

Mire számítsak, ha most at akarom úszni a Dunát Pestről Budára?

Figyelt kérdés
Furdonadragom és papucsom van, nem edzek semmit.
2019. dec. 18. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert!

Majd Paksnál megtalálják a holttestedet.

2019. dec. 18. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyugalom, nem szándékozom atuszni, csak egy feltevés, ha beleugranek és usznek, mire számíthatnek percekre lebontva.
2019. dec. 18. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A hajók miatt olyan időszakot kéne belőni, amikor nem igazán jönnek hajók. Ha jó, ha nem jó, nem jó alá kerülni a vízben. Szóval elsőre némi hajókkal való találkozásra lehet számítani, ennek lehetőségét kéne leredukálni.

A víz sodrására is számíthatsz, tehát nem pont szembe lyukadsz ki, ha átérsz, hanem picit délebbre.

Melegnek nem mondható ilyentájt a Duna vize, de elméletileg szerintem akár még át is lehetne úszni rajta. Nem tudom, a vízben milyen kis dolgok lehetnek még, ami gondot okozna a hajókon kívül.

Nagy nézőközönségre nem kellene szerintem számítanod, mert nem figyeli senki, hogy a Dunán ott valahol valaki jé, mit csinál. Esetleg ha olyan helyen mész a vízbe, ahol sokan vannak, ott kialakulhat némi csődület, előkapja a telefonját az ember és levideózza, mit művelsz.

A rendőrségnek valószínű feltűnne. Elvileg tilos a Dunában csak úgy úszkálni, szóval némi csekket is a zsebedbe nyomnának, illetve a papucsodba, mert az van. Annak kicsi a valószínűsége, hogy nem tűnne fel senkinek a sporttevékenységet, szóval tuti elkapna a rendőrség. Gondolom.

Én úgy gondolom, kb. ezekre számíthatsz, amit leírtam. Biztos adódhat még ami nekem nem jutott eszembe, de majd mások talán kiegészítik a mondókámat.

2019. dec. 18. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"beleugranek és usznek, mire számíthatnek percekre lebontva.

"

1. Perc ellep a víz, bepánikolsz

2. Perc halott vagy

.

.

.

.

15000. Perc egy horgász megtalálja az oszlásnak indult holttestedet amiből varjak lakmároztak épp, Dunaföldvárnál

2019. dec. 19. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ismerős a név?

Soha nem ugrott be a hideg vízbe, begyalogolt, figyelt arra, hogy ne kapjon azonnal hideg sokkot, és tudatosan készült a Duna téli átúszására, és elég komoly biztonsági intézkedések, felügyelet mellett hajtotta azokat végre.

Megfelelő előkészület, felkészülés nélkül majdnem biztosan halálos kísérlet lenne.

Az is figyelemre méltó, hogy Schrilla György oly sokszor hangoztatott egészséges életvitele

mellett, ellenére (vegetáriánus, extrém sportok) mindössze 59 évet élt, de az kétségtelen, hogy a téli Duna átúszásai események voltak, azokról rendszeresen beszámolt a sajtó.

2019. dec. 19. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Érdekes, ahányan vagyunk, annyi felé képpen értelmezzük a kérdést :) szóval nem akarom atuszni, csak barátokkal beszélgettünk, mi lenne, ha... melyik percben mi történne....

A 3as nyerte a hangszórót, 4es a különdíj törölközőt.

2019. dec. 21. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!