Csenrezi kérdése:
Horgászvizsga mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy tudtok olcsó horgász egyesületet? Hajdú Bihar megye és vonzáskörzete... valamint kis segítséget hogy mire lehet számítani egy horgászvizsgán? tudom nem egy érettségi tisztában vagyok a méretkorlátozásokkal és a tilalmi időszakkal de ezen kívül valami extra?
Válaszokat előre is köszönöm!
2013. szept. 3. 21:25
1/7 anonim válasza:
Tilalmi időszakok, méretkorlátozások, meg az ilyen alap dolgok pl. hal felismerés, meg a gyerek horgász hány bottal és hány horoggal pecázhat...stb Meg nekem volt egy olyan kérdés, hogy mi a különbség a kősüllő és a fogassüllő között. De ez is egyszerű, nem kell parázni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! akkor megnyugodtam!:D ezek szerint neke van engedélyed és melyik szövetségnél vagy?
2013. szept. 3. 21:46
3/7 A kérdező kommentje:
hogy működik ez? tudsz segíteni? megvan a vizsgám és én elmegyek valahova hogy tag akarok lenni akkor elég csak egy tagsági díjat fizetni egy éveset? ami mondjuk 4000 forint?
2013. szept. 3. 21:51
4/7 anonim válasza:
Nem. Vizsga csak egy dolog, ami arra hatalmaz fel hogy értesz a hrogászathoz így lehet engedélyed..., persze nem ingyen. Kell ugye állami horgászjegyet váltani, + az egyesület vizeire engedélyt. Ezeket évente kell. Van valamennyi tagsági díj is. Éves szinten ezek 10-20 ezrek...
5/7 anonim válasza:
Az egyesület pedig attól függ, melyik városban laksz...
tessék itt nézegelődj: [link]
Egy csomó horgász egyeüslet van hajdú-bihar megyében, a különbség ugye annyi, hogy más-más az egyesület saját vize. Persze ettől függetlenül horgászhatsz más vizeken is, ne értsd félre. Lehet horgászni ettől függetlenül máshol is, de oda célszerű menni, ahol a legtöbbet pecázol.
6/7 anonim válasza:
Egyesületi díj nagyjából mindenütt ugyanannyi, állami jeggyel együtt nekem 5150-be került. Ebben nincs benne a területi engedély, de az állami jegyet minden évben ki kell váltanod, mert akkor újra kell vizsgáznod utána. Területi jegy nálunk a Tiszára 16 000-be kerül, én ritkán horgászom, így csak napi jegyeket veszek mindenhová.
7/7 anonim válasza:
Igen még azzal kiegészíteném, hogy jól írta az előttem szóló. Az egyesület saját vizére nem kötelező engedélyt váltani, persze nem árt, ha ott helyben akarsz pecázni. Viszont a tagságit és az államit minden évben ki kell váltani, az olyan 5-6 ezer ft a kettő együtt. Erre jön rá az egyesület saját vizén az 1 éves engedély, ez lehet 15-20 ezer ft is; de ez nem kötelező. Ha napijegyes tóra mész, ott csak felkell mutatni hogy van állami horgászengedélyed, megveszed a napijegyet és mehet a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!