Erősen úgy érzem, hogy nem kedvel az edzőm, mit tegyek?
Először nem tulajdonítottam a dolgoknak nagy jelentőséget, mert még csak nem régóta járok hozzá, gondoltam majd összeszokunk, ilyesmi... de már kb 4 hónapja ott vagyok és nem hajlandó a nevemen szólítani (nem azért mert nem tudja) konkrétan csajnak hív vagy hasonló de csak engem, mást nem és már rohadtul idegesít, olyan megalázó és fusztráló. De nem csak ebben nyilvánul meg unszimpátiája felém. Soha nem ad tanácsokat, mit-hogy kell csinálni stb.. csak annyit mond mindig hogy ne haljak meg lol
Nem is igazán beszélget velem, de semmiről. Másokkal meg szinte mindenről. Gondoltam, hogy kezdeményezek én de nem merek, ki tudja hogy fogadja. Arra is gondoltam hogy megkérdezem mi baja van velem de ahhoz jobb lenne ha csak ketten lennénk, erre pedig elég ritkán van esély. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!