Olyan jó visszanézni a Schumi-Häkkinen csatákat. Vagy Sennát..Keke Rosberg!
Persze a mostani Forma1 is jó de nem az igazi! Ez a mérnökök csatája, a 90-es években több múlt a pilótákon mint most! Az egész Forma1 csak a pénz miatt van...
Egy elkeseredett 11 éves lány aki nem láthatta Sennáékat versenyezni:(
Szerintem mindig volt nosztalgia a múlt iránt a Forma-1-ben. Aki Sennán nőtt fel, az Niki Laudát emlegette elábrándozva, aki Laudán, az Clarkot, aki Clarkon, az Fangiót. Régen is benne volt ebben a sportban a mérnökök csatája (emlékszünk a konstruktőr-zseni Chapmanre), és ma is számít a pilóta, különben maradnának ugyanazok a felállások 6-8-10 évig. Régi versenyeket egyébként lehet szerezni, aki ért a letöltéshez, könnyen talál ilyet. Csak közben ne felejtsd el megbecsülni a mai F1-et, mert a te lányod/fiad majd téged fog irigyelni, hogy láthattad versenyezni Hamiltont, Vettelt, Alonsót, Schumachert, Kubicát, és ki tudja, hány leendő legenda furikázik még a mezőnyben :).
2010. júl. 11. 03:34
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó!
Igazad van és asszem majd ha 20-25 év mülva az én gyerekem lesz 11 éves és ha talán szeretni fogja majd az F1-et mesélhetek nekik a 2008-as évadról Hamilton vs. Alonso! Vagy 2005-2006 Schumacher vs. Alonso! Vagy 2006 és 2010 Schumacher vs. Monte-CarloXD... Vagy büszkén elmondhatom h láthattam versenyezni a 7x-es világbajnoktot:) Rengeteg dolog van az F1-ben amiért érdemes nézni! Pl tegnap 1 méterre ültem a tv előt és nem hitel el azt amit a Red Bullok művelnek!
2010. júl. 11. 11:29
13/17 anonim válasza:
A forma1 az már egyre jobban hülyeség...Meg most mivel lesz jobb az f1, hogy visszatér a KERS és jön az állítható hátsószárny...Szerintem ezekkel a szabályokkal veszélyesebb lesz a formula1...
2010. júl. 11. 12:06
14/17 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem voltak ennyire agyonkorlátozva a csapatok mozgásterületei. Hátrakötött kézzel kell fejleszteniük, aminek csak ritkán látszik az eredménye.
2010. júl. 11. 20:29
15/17 anonim válasza:
Lehet hogy 30 év múlva már lebegni fognak az f1-es kocsik és majd mesélhetjük a gyerekeiknek hogy milyen is volt amikor még kerekeken gurult:) De az lenne az igazi hogyha még láttam volna Sennaékat versenyezni és arról mesélhetnék egyszer az unokáimnak:D
2010. júl. 24. 20:06
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hát igen... Bár a leebegő F1-es kocsik viccesek lennének... Engem még az zavar az F1-ben h Ecclestonnak csak a pénz számít! Képes lenne Monacot kivenni a verenynaptárból, mert máshol többet fizetnek..
2010. júl. 25. 09:32
17/17 anonim válasza:
Ez a sport csak a pénzről szól. Ha autósportot akarsz nézni akkor néz GP2, Nascart, Indycart, WTCC-t meg stb. Persze itt okoskodok úgyhogy én se bírom meg állni hogy ne nézzem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!