A cigi segitene? Jobb mint a mostani függőségem?
Mindig is túlsúlyos voltam....kb plusz 15 kg van rajtam, amit egyszerűen nem tudok leadni. Édesség függő vagyok, de nem a "vicces" értelemben! Hajlamos vagyok megélni egy nap szimplán 3 tábla csokin...csak az jár a fejemben hogy jussak valami édeshez.
Kb 3 hónapja vettünk a haverokkal egy vizipipát. IMÁDOM. Ha lenne rá lehetőségem naponta begyújtanám. Úgy hiszem ezt az édesség függőségemet simán le tudnám váltani dohányra.
Múlt hétvégén próbáltam ki először a cigit. Rögtön 3 szálat elszivtam, azóta másra se tudok gondolni, mint hogy elmenjek és vegyek egy dobozzal.
Tudom hogy mennyire káros. Tisztában vagyok mindennel. Kérlek óvjatok meg a hegyibeszédektől! De az édesség függősség mivel jobb?? Semmivel...ettől kövér vagyok és hizom. MIt tegyek. Nagyon kivánom a cigit...pipázni meg nem jut rá mindig alkalom. Végülis ha napi egy szálat elszivnék, az nem lenne sokkal károsabb annál, hogy heti 2-3 nap orákon át pipázok...nem?
Mit tegyek? Le tudnék utána szokni a cigiről?? Mennyivel undoritobb egy kövér csaj mint egy csaj cigivel a kezében? Mit tegyek...kinlodom. 19L
Hát szerintem is akkor már szokj rá valami másra cigi meg édesség helyett. Akkor egyél könnyebb ételeket. Az is kaja tudsz belőle sokat enni, meg finom is. Pl joghurt.
Mondjuk ha cigivel akarod ellensúlyozni a másikat akkor talán napi 1 nem lesz elég vagy igen. Akkor meg csak szívod és attól még ugyanúgy akarsz majd édességet is enni. Csak mert én 3 alkalommal dohányoztam, mert gondoltam na lássuk mi benne olyan urva jó.
Hát szart se csinált, szerintem erre úgy lehet jól rászokni hogy még fiatalon, beilleszkedés miatt, akkor mindig ez a jó érzés lesz benned mint akkor és az megnyugtat. De te most 19 évesen csak úgy elkezded hogy ne egyél többet, nem hiszem hogy bármit változtatna.
Ha meg csak mindenképp káros szenvedélyt akarsz hát lehetne rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!