Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Milyen terep versenyek vannak...

Milyen terep versenyek vannak és mik a tapasztalatok? (bicikli, futás)

Figyelt kérdés

Kedvet kaptam terep versenyeken részt venni. Akár futva akár biciklivel. Viszont nem találtam sok mindent és amit találtam az is 20.000 forint volt és azt sokallom nagyon.

Ha futó verseny akkor legyenek rövidebb távok is mert még nincs kondim egy 14 km es futáshoz.

Székesfehérvári vagyok ugyhogy viszonylag a közelben lenne a legjobb.

Esetleg tapasztalatok hogy kinek hol és miért tetszett? Meg úgy minden érdekelne.

2019. máj. 26. 19:10
 1/1 Alfa1 ***** válasza:

Szia,

Én csak terepfutó versenyeken jártam eddig, de nekem nagyon tetszett az egész hangulat (pedig nagyon lassú vagyok).

A legjobb, ha interneten keresel futóversenyeket. Ott látod a távokat, és a nevezési díjakat is. Elötte mindenképpen eddz valamennyit, ha másért nem, azért, hogy tudd milyen kondiban vagy. A versenyeken van szintidö, tehát adott idö alatt le kell tudnod futni a versenytávot.

Amúgy szerintem nagyon jók a versenyek, mindenképpen érdemes elmenni 1-2-re. Szoktak versenybeszámolók is lenni a neten, ott meg tudod nézni, hogy melyik versenyeknek van jó hangulata.

Nézz körül itt:

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 3. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!