Ferenc Ibolya kérdése:
Heti 3x járok úszni,2-3 x biciklizni és 1-2x futni. Úszás 1,5 km általaban bicikli mindig növelem a távokat, és futásnál 5 km plussz . Triatlonozni szeretnék majd idövel . Jó ez az edzés terv, vagy változtassak? 1 nap mindig pihenő .
Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 21:37
1/2 anonim válasza:
Én is triatlonozok, és szerintem jó ez az edzésterv, bár attól függ mióta csinálod és az életkortól, edzettségi szinttől. Nekem heti 2 úszásom, 2 biciklim és 2-3 futásom van. Nekem is 1 (max 2) pihenőnapom van. Lehet érdemes lenne egyesületi szinten csinálnod, ott tudnál segítséget kérni az edzőtől.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a pihenőnapot is fuss 2 km-t hogy kicsit jobban fejlődik mégis regenerálódj .
És havonta legyen +1kilóméter táv futás .
Úszásra kellene eléggé az egyesület komolyabb verseny szinten .
A bicikli legyen (ha tudsz) dombra , hegyre fel mert az nehezebb ezért majd síkon nagyon könnyű lesz , és ide is kellhet az egyesület .
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!