Ki néz forma 1-t? Miért van nagy arcuk a merci fanoknak úgy általában?
Tisztelet a kivételnek!
De minden kommentnèl mindenkit csak ócsárolnak egyedül Hamilton a jó az Isten... Vettel ilyen, Alonso olyan, Verstappen amolyan stb stb. És mikor valaki fel hozza Hamilton hibáját akkor csak jönnek a kifogások, meg tényleg sokat elnézett Ham-nak az Fia és ezt nem tudják be ismerni. Szóval ezek nem is Merci fanok hanem Hamilton b.z.k . Nem tudnak nem kötekedni egy kommentnèl sem... Jó van ilyen máshol is de a Ham fanoknal nagyon. Mondom mégegyszer tisztelet a kivételnek!
Én úgy gondolom kivétel vagyok! :D Amúgy meg az előző leírta, évek óta a Merci nyeri a bajnokságot, ez ilyenkor szerintem természetes, és más sportoknál is jelen van ha megy egy csapatnak akkor a szurkolói nagyképűbbek lesznek.
Egyébként SZERINTEM ez igencsak kölcsönös. Hamiltonnak amellett, hogy rengeteg rajongója van, szerintem több utálója akad mint Vettelnek, Alonsonak, vagy anno Schumahernek. Ahogy én észrevettem az utálók is legalább akkora számban mocskolják őt mint amennyire a fanok próbálják a magasba emelni. Mondjuk én személy szerint jókat mosolygok mindig a komment háborúkon, nagyon ritkán írok valamit, max 1-1 olyat belájkolok amivel nagyon egyetértek :D
Én pont az ellenkezőjét látom, Hamiltont divat nagyon szidni, sőt elég sokszor rasszista megnyilvánulásokat is látok ("majom", "gyapotszedő", "nigga" stb.), míg pont a Ferrari-fanok azok akiknek mindegy ki ül az autóban azonnal azt imádják, akkor is h előző évben utálták. Vettel is amíg rommá nyerte magát a Red Bullal addig el volt mondva mindennek, aztán amikor megérkezett a Ferrarihoz ő lett az isten meg a megváltó meg a legjobb pilóta stb. Miközben ő tényleg olyan hogy ha nem a legjobb autóban ül akkor már elvérzik, míg Hamilton azért akkor is villogott amikor nem az övé volt a legjobb autó (lásd első évében rögtön hozta Alonso szintjét, sőt...)
Abban egyetértek hogy Verstappent sokan fikázzák feleslegesen, de ezzel inkább magukat járatják le, mert a srác az egyik legtehetségesebb versenyző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!