Melyik sportot érdemes elkezdenem?
Figyelt kérdés
Melyik sportot érdemes elkezdenem 16 évesen fiúkén úgy hogy ha szeretnék olimpián versenyezni?
kb 7 éves korom óta sportolok csak eddig mindig váltottam
Miben lehet még esélyem?
2018. júl. 3. 19:35
1/8 anonim válasza:
Miket sportoltál eddig? Melyiben voltál a legjobb.
2/8 A kérdező kommentje:
foci,kézi,amerikai foci,box,kick box,karate,taekwondo,kajak,kenu,úszás,sportlövédzet,
most kondizok
igazából mindből jó voltam csak vagy meguntam vagy nem értem már rá
2018. júl. 4. 08:06
3/8 anonim válasza:
Hát így, hogy nem ismerem a képességeidet, nehéz megmondani. Ahogy látom nem csak egyéni sportokat próbáltál ki. Annyit viszont mondhatok, hogy ha nem a sport iránti szereteted vezérel hanem, hogy olimpián szerepelhess, akkor ne a labdajátékokat válaszd. Most messze állunk sajnos ezekben.
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki az asztaliteniszt, vagy a tollast. Ping pongban is lehet esélyed az olimpián. Persze ha ilyen könnyedén feladod a sportágakat, így nem lehet kijutni olimpiára.
5/8 anonim válasza:
Maradj a gyurmázásnál, az az értelmi képességednek megfelelő.
6/8 anonim válasza:
súlylökés esetleg? ahhoz csak erő kell kb
7/8 anonim válasza:
Pingpongot hagyd szerintem. Azt olyan szinten uralja Ázsia, hogy esélytelen ott bármi komolyabbat elérni. Pláne ilyen késői kezdéssel.
Én például a kajakot elképzelhetőnek tartanám még.
8/8 anonim válasza:
Téli sportokra kellene rámenni. Alig van magyar, nincs hazai konkurencia így könnyebben ki lehet jutni egy olimpiára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!