Foci vb portfogadások helye. Ki mire tippel/mennyit nyert?
Argentína-Dél-Korea
Anglia-Algéria
Hollandia-Japán
Kombiban: bwin: 2,27-es szorzó, tippmixen vmivel kevesebb (-1-1,5 tized).
Sztem 80%-os a dolog. Dél-Korea már nyert a görögök ellen 2-0-ra (a görögök most gyengék-->könnyű volt őket megverni) és Japán is Kamerun ellen 1-0-ra >> de nem hisezm, hogy nyernek. Az esélyük, hogy nyernek 9-9%. Az Anglia-Algéria (ez is 9%-os) meccsről nincs álláspontom. Egyszerűen jól néz ki. Láttam az Angila-USA meccset, de nem tudtam meg belőle, hogy most milyen passzban vannak (nem vagyok oda értük manapság). 50000-rel szeretnék tippmixezni. Valamelyik meccset ki kellene venni, ha necces. Szinte tuti meccsek, de soknak találom a hármat, még ha egyértelműek is. Szóval? Egyébként hajrá Hollandia!!!!
hát sztem az argentina délkorea az nem annyira biztos h argentin nyereség lesz, lehetséges a döntetlen is, délkorea viszonylag jó...a másik kettőt sztem simán nyeirk a hollandok és az angolok...
de hallod. jól megy neked hogy 50 000eket feltudsz dobni tipmixre xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!