Késő lenne elkezdeni a szertornát?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és jelenleg balettiskolába járok de a balett nekem túl unalmas (persze megvan a maga szépsége) de igazából a balettmester is borzalmas és főként miatta meg még egy tanár miatt szeretném otthagyni az iskolát. Sportolni viszont nagyon szeretnék főleg szertornázni. Heti 10 balett 1 képességfejlesztő (erősítések) 1 néptánc 1 improvizáció és 1 társas táncunk van. Ha késő lenne elkezdeni ezt a sportot akkor milyen sportok vannak amihez kell hajlékonyság (derék,láb) mert nagyon hajlékony vagyok. Még RG-n is gondolkodtam és semmiképpen nem lassú sportot szeretnék hanem energikusat, gyorsat.2018. máj. 29. 19:52
1/4 anonim válasza:
Az RG valószínűleg közelebb lenne balett múlttal,vagy a Jazz balett.A szertorna nagyon más és 3-4 évesen kezdik.
2/4 anonim válasza:
Akrobatikus rock and roll. Az elég pörgős, nem unalmas.
3/4 anonim válasza:
Sajnálom de igen... ilyenkor már nagyon nehéz kialakítani a tornához megfelelő izomzatot és már nagyon nehéz megtanulni mindent :(
4/4 anonim válasza:
Igazából én az eddigi felhasználókkal nem értek egyet.A lányom 12 éves és egy éve jár szertornázni.Eleinte úgy voltam vele higy nem veszek neki semmi Air tracket meg semmi ilyesmit mert biztosan ez is egy múló valami.Hát tévedtem.A lányom olyan szorgalmasan gyakorolt hogy kevesebb mint fel ev alatt tudta azt amit masok 2-3é ev alatt tanultak meg.Szerintem vágj bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!