VB: Melyik meccsre milyen fogadást tennétek meg biztosan? (ahol a szorzó nagyobb, mint 1,3)
Figyelt kérdés
Én például a hétfői (14-i) Hollandia-dánia meccsre teszek nagyobb összegben egyszeri fogadást Hollandiára->a szorzó 1,5. Vélemény?
Hol fogadtok? Online oldalakon, talán Tippmixen? Én most tippmixen fogok.
2010. jún. 11. 21:41
1/8 anonim válasza:
Hat egy Holland meccsre en nem mennek biztosra. Nem akarlak elkeseriteni( amugy en ezen a Vb-n nekik szurkolok), de azert okoztak mar meglepetest a Hollandok es a Danok sem eppen leirhatok. En biztos meccsnek mondanam inkabb peldaul az Angol - Amcsi meccset, bar nem tudom ott mennyi a szorzo.
2/8 anonim válasza:
Az angol amcsit? Csak nehogy megdöbbenj. Az amerikaiak előrébb fognak végezni, mint az angolok. Egyébként a holandiak meg fogják verni a dánokat, erre simán tehetsz szerintem. Online szoktam fogadni bet365, bwin és sportingbet-en.
4/8 anonim válasza:
:) Én maradok a myvip-es fogadásnál:D Nincs pénzem, meg amúgy is elveszíteném:D de így tök jó
5/8 anonim válasza:
Igen, angol az amcsit, meglatjuk majd vegulis.
6/8 anonim válasza:
Én is megtenném az USA-t Anglia ellen.Jó esélyük van.
7/8 anonim válasza:
Az igen, de ők az angolokat akarták megtenni az USA ellen.
8/8 A kérdező kommentje:
Fogadtam hollandiára, nyertem vele 15000-t. USA az erős. Nem érdemes ellene rakni.
2010. jún. 15. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!