Kijutottam a versenyre, hogyan ùsszam meg?
Jaja :D
Rosszul lettem :D :D
Bh@szodjak meg ha értem.
Utálsz futni,de jól csinálod.
Versenyre nem akarsz menni de,ha mégis akkor befutod magad a megyei döntöbe.
Miért futottál?
A strat pillanatában akár elindulhattál volna visszafelé is,vagy leülhettél volna!
Menny el arra nyavajás versenyre,hátha szerze egy érmet,semmit nem veszetesz.
#15 Igazad van.
De én azon az elven vagyok ha már ott vagyok akkor megpróbálom a legjobbat kihozni.
De ennyi elég volt.Életemben egyszer voltam ilyes fajta versenyen,köszönöm de nem vagyok a "futós" típus.Inkább szeretem az otthon melegét :D :D
De akárhogy gondolom át,minden porcikám azt sugalja ne menjek,és nem is szeretnék.Valami megoldást találok,hogy ne menjek.Vigyenek jobb futót.
De szerintem senki sem akar menni ezért csesztet engem.
30-ból 23. lettem,ez nem tudom hogyan elég a mezeire.
A sulit pont nem szeretném megúszni.Én a tanulós típus vagyok.Szeretek tanulni.Azért mert én nem bírom a stresszt,futni sem szeretek.Meg olyan helyre visznek ahol (kiválóan futó évfolyamtársam) első lett a mezein selejtezőn,a megyein (ahova mennem kéne) ott pedig a százból 60.
Az lessz hogy elmegyek a gyerekorvoshoz,bevallom neki őszintén hogy mi a probléma és legyen szíves kiírni arra a napra,vagy az első kettő óráról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!